Dijous, 07 de Desembre de 2023

La Diputació impulsa les activitats formatives d'esport de base

30 de Juny de 2021, per
  • Imatge d'un camp d'esport

    Diputació de Tarragona

Amb l'objectiu de contribuir al foment dels hàbits saludables, l'esport individual i en equip i l'educació a través de l'esport, la Junta de Govern de la Diputació de Tarragona corresponent al 22 de juny ha aprovat una subvenció nominativa als Consells Esportius de la demarcació. Amb aquesta subvenció es participa en el finançament de les activitats formatives d'esport de base organitzades des dels Consells Esportius.

A més a més, aquest any també és despesa subvencionable el funcionament d'aquestes entitats per tal d'ajudar al seu manteniment i continuïtat, ja que tot i el tancament a conseqüència de la covid-19 han hagut de fer front a despeses estructurals. L'import global aprovat per a la subvenció als diferents Consells Esportius de la demarcació és de 344.000 euros.

Aquesta xifra coincideix amb la concedida el 2020, any en què a més de subvencionar les activitats d'aquests organismes es va incloure excepcionalment el seu funcionament, com s'ha repetit aquest any. Entre les activitats subvencionades hi havia les incloses dins dels programes comarcals, com la promoció de l'esport en els centres educatius i dels mateixos alumnes, plans de formació per al professorat, programes d'esport i família, esport a l'entorn marí, jocs tradicionals.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges