Els reusencs han guanyat als blaugrana per un ajustat 3 a 2 al Palau d’Esports

18 de Novembre de 2017, per Clàudia Bonet
  • Torra, Casanovas i Marín celebrant un dels tres gols roig-i-negres d'aquesta tarda

Gabriele Baldi

Victòria del Reus Deportiu per 3 gols a 2 amb el FC Barcelona. Els roig-i-negres s’han avançat en tres ocasions al marcador i finalment s’han acabat imposant i trencant amb la igualtat. L’eficàcia dels reusencs a bola aturada, dos gols els ha marcat Casanovas de penal i un Marín de falta directa, ha permès la victòria als reusencs. El pròxim partit dels de Jordi Garcia serà dissabte, a les set de la tarda, a la pista de l’Iserlohn alemany en el partit corresponent a la fase de grups de la Lliga Europea.

La primera meitat ha estat marcada per la igualtat i per ocasions d’ambdós equips, amb bones intervencions dels respectius porters. Els blaugrana han tingut l’oportunitat d’avançar-se, al minut 8, amb un penal sobre Panadero, però Càndid Ballart ha aturat el tir de Lucas Ordóñez. Un minut més tard, la jugada ha estat a l’inrevés. Un penal sobre Raül Marín ha permès a l’especialista de la pena màxima, Albert Casanovas, transformar-lo amb el primer gol del partit. Els d’Eduardo Castro han respost, al 16, amb una diana de Pau Bargalló. L’empat a l’electrònic s’ha mantingut fins als darrers minut de la primera meitat, quan Matías Pascual ha vist una blava.  En la corresponent falta directa, Raül Marín no ha fallat i ha tornat a avançar als reusencs amb el segon.

Tot just a l’inici de la segona part, amb una ràpida jugada, Pau Bargalló ha tornat a establir l’empat. Al 34, Torra ha comès una falta sobre Pascual, tallant així la jugada del Barça a l’atac, i els blaugrana han disposat d’una directa que Bargalló ha enviat al pal. Els visitants han insistit a l’atac, i Álvarez ha estavellat una bola al travesser de la porteria de Ballart. Instants més tard, l’ocasió l’ha tingut Marín, amb una ràpida contra, que Egurrola ha aturat. El tercer gol del Reus i el que els tornava a avançar en el marcador ha arribat de penal. Albert Casanovas, solvent, igual que en la primera meitat, ha superat Egurrola.

Els darrers minuts han estat de màxima intensitat, amb constants jugades a l’atac i a la contra, on els porters han estat protagonistes. El Reus ha sabut mantenir l’avantatge i amb el 3 a 2 s’ha arribat al final. Amb la victòria, els reusencs se situen tercers amb 18 punts, tres menys que el FC Barcelona, que lidera la classificació. El pròxim compromís de la competició domèstica serà, dimarts 28 de novembre, a les nou del vespre a la pista del Coinasa Liceo.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu: Càndid Ballart, Albert Casanovas, Marc Torra, Romà Bancells i Raül Marín -cinc iniciaL-.  Joan Salvat.

FC Barcelona: Aitor Egurrola, Marc Gual, Lucas Ordóñez, Pau Bargalló i Sergi Panadero - cinc inicial-. Ignacio Alabart, Matías Pascual, Pablo Álvarez.

Àrbitres: German Sandoval i Miguel Díaz.