Dimecres, 17 de Juliol de 2024

Nova derrota del CF Reus Roig-i-Negre

06 de Novembre de 2022, per Reusdigital.cat
  •

El CF Reus Roig-i-negre ha perdut aquest diumenge per 2 gols a 3 contra el Bonavista CA. Els reusencs han començat molt bé i s’han avançat en el marcador, gràcies al gol de Victor Manuel, al minut 17. Molina ha empatat deu minuts després.

A l’inici de la segona part, dos gols en dos minuts del conjunt tarragoní, de Reche i novament de Molina, han determinat el transcurs del partit. Al minut 51, Tello ha fet el segon per a l’equip local.

Per a l’entrenador José Mora, “un empat hauria estat el resultat més just” i ha reconegut la tasca feta del porter del juvenil Denis, que ha estat titular. El pròxim partit del CF Reus RN és dissabte al camp de l’Icomar.

Pel que fa al Mas Pellicer, ha perdut aquest diumenge per 2-1 contra el Ràcing Club Bonavista. El gol reusenc l’ha fet Fernández. Dissabte vinent el Mas Pellicer juga a casa contra la Selva del Camp.

Quant a la Unió Astorga, ha perdut aquest passat dissabte amb l’Espanya Canonja per 1-0. El pròxim dissabte rep l’Escola F. Sant Pere i Sant Pau.