Dimecres, 18 de Setembre de 2024

Pas important del CF Reddis a la promoció d’ascens

10 d'Abril de 2022, per
  •

El CF Reddis ha guanyat aquest diumenge al migdia l’Aldeana per 0 gols a 2, i se situa primer a la classificació de la promoció d’ascens, amb 7 punts, els mateixos que el Cambrils que ha empatat amb la Canonja. L’àrbitre Marc Machi ha ensenyat un total de 14 targetes grogues durant l’encontre.

Durant la primera hora de partit, els dos equips han pressionat sobre la porteria contrària, i al minut 38 ha arribat una jugada polèmica dins de l’àrea del Reddis, en què s’ha reclamat penal.

Dos minuts després, al 40, Aleix Llobet ha culminat una bona acció atacant dels reusencs per situar el 0 a 1 en el marcador. En l’últim minut de la primera part, el Reddis s’ha quedat amb un jugador menys, en veure Àlex Fernàndez una segona targeta groga molt rigorosa.

A la represa, al minut 66 de partit, l’Aldea també es queda amb 10 jugadors sobre la gespa. La segona part ha continuat amb el joc intens que s’ha vist en el tram final de la primera part. L’Aldeana ha entrat en una fase de domini sense crear moltes ocasions destacades de gol. La millor dels locals ha arribat al minut 85, però dos minuts després ha estat el CF Reddis, mitjançant Uri Benito qui ha fet el segon gol dels visitants i ha deixat el partit sentenciat.

Els nervis han aparegut a les files de l’Aldeana i el segon entrenador ha vist la segona targeta groga i també ha estat expulsat. El pròxim diumenge, 24 d’abril, el CF Reddis rep el Cambrils Unió.