Dissabte, 27 de Juliol de 2024

Sardà resol l'entramat defensiu del Castelldefels

El Reus FC Reddis suma 3 punts vitals en un partit marcat per les pèrdues de temps

05 de Novembre de 2023, per Aleix Pérez
  • Imatge d'arxiu del Reus FC Reddis

Andrés Romero

Victòria del Reus FC Reddis per 1 a 0 davant del Castelldefels. En un partit amb un rival amb la moral baixa, els reusencs tenien l'oportunitat de recuperar-se de la derrota a Badalona i demostrar que l'Estadi Municipal és sinònim de fortalesa defensiva.

Amb la principal novetat de Pol Benito, que substituïa el lesionat Jordi Oribe, la primera part ha semblat un conjunt de peces sense encaix, amb un plantejament d'atac des de les bandes estèril enfront un Castelldefels molt ben posicionat. De fet, l'ocasió més clara ha sigut pels visitants, amb un gol anul·lat per fora de joc que a la roda de premsa l'entrenador del Castelldefels ha posat en dubte.

Amb més interrogants que certeses ha començat la segona part, amb un guió similar que només ha dinamitat l'entrada de Sardà, que ha resolt el trencaclosques al minut 75. El davanter reusenc ha aprofitat al cor de l'àrea un refús després d'una centrada d'Alberto Benito rematada per Aitor Serrano, desfermant la bogeria entre els aficionats reusencs.

Un partit amb un regust al de fa unes setmanes davant el San Cristobal, aquests 3 punts reforcen la moral reusenca. Aquest dimecres, el Reus FC  Reddis té un partit candent, en el que s'enfrontarà a la Pobla de Mafumet, encara amb les incògnites de Ramon Folch i Jordi Oribe per lesió.