Divendres, 19 d'Abril de 2024

Tres punts d'orgull i dignitat del Reus B Cambrils a domicili

El filial roig-i-negre s'ha imposat a la UE Figueres per 0-2 en un matx on s'ha plantat el primer minut a causa dels impagaments

24 de Febrer de 2019, per Redacció
  • El Reus B Cambrils se situa a la 6a plaça amb 44 punts

CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha encadenat aquest diumenge la segona victòria consecutiva a Tercera Divisió. El filial roig-i-negre s'ha imposat a la UE Figueres a domicili gràcies a dues dianes de Xavi Fabra i Ruben Enri (0-2). Amb aquest triomf, l'equip d'Albert Company ha sumat 9 punts dels últims 12 que s'han disputat. Els onze jugadors titulars s'han plantat al cercle central el primer minut de joc per a protestar els impagaments. Tota la plantilla encadena més de cinc mesos sense cobrar.

El partit ha començat amb una acció d'atac del conjunt local que no ha trobat porteria, però de mica en mica, els reusencs han anat generant perill a l'àrea rival. Arjona en dues ocasions, Enri i Oribe han tingut l'oportunitat de col·locar el 0-1 al marcador. Finalment, ha estat Xavi Fabra qui ha transformat el primer gol del matí al minut 24. En el tram final de la primera meitat, el Figueres ha intentat acostar-se més a la porteria de Chechu, però no han pogut crear excessiu perill davant d'un Reus B Cambrils sòlid.

La segona meitat no ha pogut començar millor. En la primera acció, Ruben Enri ha establert el 0-2 a Vilatenim després de guanyar l'esquena a la defensa local. Amb el 0-2, el Figueres s'ha bolcat més en atac per intentar rascar quelcom positiu del partit, però Chechu i la defensa del filial s'han mostrat ferms a la rereguarda. També ha gaudit de diverses ocasions el conjunt d'Albert Company per sentenciar definitivament el duel, amb Enri, Oribe i Arjona de protagonistes.

Finalment, no hi ha hagut temps per a res més i, d'aquesta manera, els 3 punts viatgen cap al Baix Camp. En total, el CF Reus B Cambrils ja suma 44 punts i se situa a la 6a posició, a només 4 punts de la promoció d'ascens a Segona B. El descens ja s'allunya a 19 punts. Diumenge que ve a les 12.00 hores, el filial roig-i-negre rebrà la visita del segon classificat, l'AE Prat, a l'Estadi Municipal de Reus.