Divendres, 19 d'Abril de 2024

Triomf amb remuntada inclosa del Reus Deportiu Miró a la pista del Noia Freixenet

21 d'Abril de 2021, per Redacció
  • El Reus ha vençut a domicili

Triomf de caràcter i fe del Reus Deportiu Miró, aquest passat dimarts, amb remuntada inclosa. Es tractava d’una prova de foc contra un equip, el Noia Freixenet, que ha crescut molt a mesura que ha anat avançant la temporada i que venia de fer un digne paper a la Lliga Europea disputada a Luso, Portugal.

El Noia Freixenet ha esgarrapat primer i ha situat el 2-0 a l’electrònic gràcies als gols de Pol Manrubia i Aleix Esteller, al minut 3 i el 8, respectivament. Un temps mort demanat per Jordi Garcia al minut 15 ha estat efectiu, perquè instants després, Marc Julià ha retallat distàncies amb el primer dels seus tres gols de la nit (2-1).

Amb aquest resultat es complien els primers 25 minuts de joc. El Reus Deportiu Miró ha sortit més endollat que el rival a la represa. Àlex Rodríguez restablia l’empat al minut 32 (2-2). Ell mateix cometia falta i veia la blava, minuts després. Roc Pujades no ha desaprofitat la falta directa per situar els locals, una altra vegada per davant.

La mateixa recepta que al primer temps: Garcia ha fet aturar el joc, i seguidament, el xilè Felipe Castro ha situat el 3-3 amb un llançament de pala inapel·lable (3-3). El mateix protagonista ha estat amonestat amb blava quan restaven 11 minuts per al desenllaç. Una doble intervenció de Càndid Ballart ha permès als reusencs arribar al tram final amb opcions d’endur-se el botí. I així ha estat.

Dos minuts després ha arribat la desena del conjunt de l’Alt Penedès. Marc Julià ha agafat la responsabilitat i amb un aixeca i pica de molta factura apropava al triomf els del Baix Camp. Rodríguez sentenciava amb un contracop de manual. Assistència de Julià i aixeca i pica amb premi després de llepar el pal (3-5). Doblet particular del pitxitxi de l’OK Lliga (41 gols en 25 partits).

Julià ha posat la cirereta al pastís amb una altra contracop amb tres passades quan el Noia buscava a la desesperada la nostra porteria. L’olotí ha arrossegat la bola de pal a pal per batre un Zapater que estava completament venut (3-6). Amb aquesta victòria d’or, el Reus Deportiu Miró manté vives les aspiracions per competir la tercera plaça de l'OK Lliga amb el Caldes.