Divendres, 19 d'Abril de 2024

Un gol d'Àlex Rodríguez a tres minuts del final dóna un punt al Reus Deportiu Miró a Palafrugell

Els roig-i-negres empaten 4 a 4 en un partit molt igualat

24 d'Abril de 2021, per Josep Gallofré
  • Jugadors del Reus Deportiu Miró celebren un gol, en una imatge d'arxiu

El Reus Deportiu Miró i el CH Palafrugell han empatat 4 a 4, aquest dissabte, en un partit trepidant i molt igualat on qualsevol d'ambdós conjunts haurien pogut emportar-se els 3 punts. Els roig-i-negres han anat a remolc en el marcador durant gairebé tota la segona part i no ha estat fins quan faltaven tres minuts que Àlex Rodríguez ha igualat de falta directa.

El partit ha començat de la millor forma per al Reus Deportiu. Al minut 7' els roig-i-negres han fet el 0 a 1 amb una gran jugada col·lectiva. Romà Bancells ha enviat la bola al fons de la xarxa després de rebre la bola a l'interior de l'àrea.

Però poc ha durat l'alegria per al Reus. Sergi Canet ha igualat l'encontre un minut després amb una bona jugada individual i un tir a l'escaire. Els primers compassos del partit han estat d'allò més intensos, amb diverses jugades ofensives i gols. I és que al minut 10, Àlex Rodríguez ha tornat a posar per davant als reusencs amb una potent canonada.

Amb el pas dels minuts, el matx entrava en una fase boja. El Palafrugell intentava sortir a la contra, mentre que el Reus mirava de calmar l'encontre i tornar al seu joc de possessió per aconseguir finalitzar les jugades. En un d'aquests contraatacs, els locals han empatat el partit. 'Caco' ha fet el 2 a 2 amb un tir molt potent que ha passat entre el casc i el guant de Càndid Ballart.

El Palafrugell sabia aprofitar les seves oportunitats, malgrat que el joc el posava el Reus. L'efectivitat local era total i s'ha tornat a reflectir al minut 23, quan Sergi Canet ha marcat el 3 a 2. L'atacant ha aprofitat un refús de Càndid Ballart per posar per davant el seu equip per primer cop. Amb el resultat a favor i amb pocs minuts per finalitzat la primera part, el Palafrugell ha sabut situar-se bé en defensa i impedir les accions ofensives dels roig-i-negres.

El Reus, a remolc a la segona part

La segona part ha començat amb un Reus buscant la porteria contrària i l'empat. Al minut 29 el Reus ha igualat el partit. Els roig-i-negres han recuperat l'esfèrica i, a la contra, Pablo Nájera ha definit a la perfecció. Amb la igualada es tornava a entrar en un nou partit on el Reus volia tornar-se a assentar sobre la pista. Els homes de Jordi Garcia disposaven de bones oportunitats per ampliar el marcador, però es topaven amb les bones actuacions del porter local 'Linu'. Malgrat tot, era el Palafrugell qui colpejava de nou. Al minut 34 Figa feia el 4 a 3 en un ràpid contracop.

Al minut 37' Marc Julià ha errat una falta directa que hauria significat el 4 a 4. 'Linu' ha encertat la trajectòria i ha evitat el gol. Els roig-i-negres ho seguien intentant, però no estaven encertats en el tram final i es topaven un cop i un altre amb la bona actuació del porter local. A més, al minut 38 Àlex Rodríguez fallava un penal.

Quan faltaven 3 minuts per acabar el partit el Reus Deportiu gaudia d'una altra falta directa per una targeta blava sobre 'Linu', molt protestada pels jugadors locals i el públic. Àlex Rodríguez errava el tir inicial, però aprofitava el refús per empatar. El Palafrugell no s'arronsava en el tram final i ha fet lluir Ballart en diverses ocasions. Finalment, però, el resultat ja no s'ha mogut i ambdós conjunts s'han repartit els punts.