Un gol d'or deixa al Reus Deportiu sense Copa

El rival del CP Vic serà el Coinasa Liceo, que guanyat per 7 a 6 al CP Voltregà

•

•

•

•

El Reus Deportiu ha quedat eliminat de la Copa del Rei 2016  després de perdre contra el CP Vic a la pròrroga a gol d'or. Els reusencs i els osonencs han protagonitzat un encontre trepidant on ha predominat la igualtat. Després d'una segona meitat on l'espectacle i els gols han estat els protagonistes, s'ha arribat al final de l'encontre amb l'empat a 5 a l'electrònic. No ha estat fins a la segona meitat de la pròrroga quan Cristian Rodríguez ha aconseguit batre Molina i classificar el CP Vic per a les semifinals. L'eliminatòria entre el Coinasa Liceo i el CP Vic es disputarà demà a les nou del vespre al Pavelló Olímpic de Reus.

El duel entre el CP Vic i el Reus Deportiu es presentava com un dels partits més igualats d'aquests quarts de final de la Copa OK i així ha estat. A la primera part només s'ha vist un gol, tot i que d'intensitat i ritme no n'ha faltat. Els osonencs s'han avançat amb una diana de Romà Bancells que ha fet un llançament des de fora l'àrea al minut 12. L'ocasió més clara del Reus, l'ha tingut Marc Coy, que al 22, ha estavellat la bola al travesser de la porteria de Carles Grau. Els dos equips s'han mostrat sòlids en defensa i això ha fet que els costés acabar de rematar les jugades. Sense cap més moviment a l'electrònic, s'ha arribat al descans amb un resultat favorable pels de Ferran Pujalte.

La segona meitat ha estat un autèntic espectacle. Els dos equips han sortit amb la injecció d'intensitat necessària per protagonitzar un segon temps trepidant. Els reusencs no han tardat ni dos minuts en tornar a establir la igualtat a l'electrònic. Xavi Rubio ha estat l'encarregat d'obrir la llauna pels roig-i-negres i Raül Marín, l'ha seguit, dos minuts més tard, transformant un tir des de falta directa, la desena dels osonencs. Els ràpids contracops i les alternances en el joc han estat constants i això s'ha vist reflectit al marcador. Al 30, ha estat el torn dels osonencs i Mia Ordeig, de penal, ha fet el 2 a 2. La igualtat ha durat ben poc, perquè Matías Platero, ha recuperat una bola i ha iniciat un contraatac que ha culminat amb el tercer dels roig-i-negres.

Els gols han anat arribant l'un darrere l'altre i un minut més tard, Ferran Font ha fet el 3 a 3. Els de Ferran Pujalte, han aconseguit tornar-se a avançar a l'electrònic amb un tir de falta directa transformat per Mia Ordeig al 34. Però un minut més tard, un penal favorable al Reus ha permès a Marc Coy establir el 4 a 4. Amb la intensitat i efectivitat protagonistes a la pista, Joan Salvat, després d'un ràpid contracop, ha marcat el cinquè dels roig-i-negres.  Els reusencs haurien pogut agafar distàncies amb la quinzena falta dels osonencs, però Marín no ha aconseguit transformar-la. Els de Ferran Pujalte han seguit buscant el gol i ha arribat de la mà de Roger Presas al 45, establint una altra vegada l'empat que els ha portat a disputar la pròrroga a gol d'or.

Al llarg de la pròrroga, els dos equips han disposat de clares ocasions, però tant Molina com Carles Grau s'han mostrat intractables. Ferran Font avisava la porteria de Molina  i Joan Salvat i Marín provaven la de Carles Grau, però ha estat Cristian Rodríguez qui ha acabat enviant la bola al fons de la xarxa. Amb el gol, els osonencs es classifiquen per disputar les semifinals de la Copa, on s'enfrontaran al Coinasa Liceo. L'eliminatòria es disputarà demà a les nou del vespre al Pavelló Olímpic de Reus.

L'HC Liceo serà el rival del CP Vic a les semifinals

El Coinasa Liceo és l'altre semifinalista d'aquesta jornada. Els gallecs s'han imposat al CP Voltregà per un ajustat 7 a 6, en un encontre vibrant i igualat fins a l'últim instant. En els darrers cinc minuts de partit ,s'han vist fins a cinc gols, oferint un autèntic espectacle d'hoquei patins.

La primera meitat ha acabat amb el marcador favorable als de La Corunya. Oriol Vives ha avançat als gallecs i Jordi Bargalló, després que els de Sant Hipòlit tornessin a establir l'empat amb una diana de Rodri, de penal, ha fet el 2 a 1 amb el que s'ha arribat al descans.

El 2 a 1 ha durat ben poc, ja que al 28, Èric Vargas tornava la igualtat, culminant una jugada ràpida al contraatac. Els de Ricard Ares ha tornat a la càrrega amb un altre gol de Vargas tot establint el 2 a 3. Els gallecs no han tardat a respondre i Jordi Bargalló ha fet pujar el 3 a 3 al minut 32. Els dos equips han disposat d'un tir directe, corresponent a la desena falta, però els dos porters han refusat els tirs. En els darrers minuts de partit, la intensitat i els gols han estat els protagonistes.

Petxi Armengol  ha avançat al conjunt de Sant Hipòlit, però Jordi Bargalló, de penal, ha tornat el 4 a 4. Amb la quinzena falta del Liceo, ha arribat el cinquè del Voltregà, de la mà d'Alabert. Dos gols en dos minuts, un de Pau Bargalló i l'altre d'Oriol Vives, han situat al Liceo per davant en el marcador, però Rodri amb una jugada sol a l'atac, ha tornat a la igualtat quan faltava un minut i mig pel final. Tot i així, encara hi ha hagut temps per un altre gol, el definitiu. Pau Bargalló ha establert el 7 a 6, que ha classificat el seu equip per a les semifinals de la Copa del Rei 2016.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Matías Platero, Raül Marín i Marc Coy -cinc inicial-. Marc Ollé i Joan  Salvat.

CP Vic:  Carles Grau, Mia Ordeig, Ferran Font, Romà Bancells i Cristian Rodríguez -cinc inciai-. Roger Presas, Martí Casas i Jordi Burgaya.