Un Reus Deportiu letal en atac aconsegueix els tres punts a Lloret

Els roig-i-negres no donen opció als locals i vencen per 4 gols a 8

19 de Desembre de 2020, per Josep Gallofré
  • Romà Bancells, durant el partit

El Reus Deportiu ha aconseguit la victòria a la pista del Lloret per 4 gols a 8. Els roig-i-negres han demostrat una gran efectivitat amb un Raül Marín en estat de gràcia. Amb aquest triomf, segueixen el rastre del Barça i el Liceo.

Es reusencs eren conscient de la dificultat de la pista que visitava. Per aquest motiu, ha sortit per totes des d'un inici, amb la intenció de ser el dominador de l'encontre. De fet, el quartet que ha presentat Jordi Garcia amb Bancells, Rodríguez, Marc Julià i Marín ja avisava d'aquestes intencions.

Només iniciar-se el matx Marín ha estavellat la bola al pal i, tot seguit, Àlex Rodríguez feia el primer de la vetllada amb una excel·lent mitja volta. Un cop més, l'efectivitat dels roig-i-negres es tornava a plasmar. El local Adrià Ferré ha vist la targeta blava al 9' per una falta sobre Àlex Rodríguez. La falta directa l'ha convertida Raül Marín de forma magistral amb el 0 a 2. El golejador reusenc ha estat l'encarregat de fer el 0 a 3 després de finalitzar un contraatac. I en el mateix minut, els reusencs han fet el quart. Marc Julià ha tornat a acabar de la millor forma una contra entre l'olotí i Marín. El Reus anava per feina.

El Lloret no s'arronsava malgrat la golejada que estava rebent. La diferència principal fins aquell moment entre ambdós equips ha estat l'efectivitat. Mentre el Reus estava en estat de gràcia, els locals es topaven jugada rere jugada amb Càndid Ballart. La insistència del Lloret ha obtingut el seu premi al 13', amb el primer gol de Marc González. El mateix jugador ha fet el segon del seu equip al 18', després de desviar un tir des de mitja pista. Amb qüestió de minuts, els lloretencs es tornaven a posar al partit tot esperant la segona part per donar la volta al marcador.

El Reus sentencia el partit

Les intencions del Lloret només han estat un miratge. La segona part ha començat de la millor forma per al Reus Deportiu. Marc Julià ha esvaït qualsevol opció de remuntada del Lloret fent el cinquè gol dels roig-i-negres. Conscients del poder ofensiu visitant i després d'haver patit en primera persona, els locals han jugat més tancats intentant sortir al contraatac.

El discurs de Jordi Garcia durant el descans ha estat molt clar: no volia sorpreses. I així ha estat. Després de dues boles al pal de Raül Marín, i una del Lloret, Marc Julià s'ha inventat el 2 a 6 amb una excel·lent jugada individual, tot aixecant la bola i picant-la des de darrere la porteria. I al 41' els roig-i-negres han sentenciat encara més el matx. Ferran Giménez ha fet el seu segon gol de la temporada amb una rematada des de la frontal.

Amb un Reus jugant a plaer, el jugador alemany del Lloret Max Thiel ha marcat el 3 a 7 de penal. Tot i l'avantatge en l'electrònic, Jordi Garcia demanava als seus jugadors des de la banqueta que no es relaxessin. Mancaven 8 minuts, i això en l'hoquei és un món.

Tots i les intencions locals, no hi ha hagut sorpreses, però sí més gols. Al 35', Marín ha fet de penal el tercer gol del seu compte particular. I un minut després, Marc González no volia ser menys i també ha aconseguit el seu hat-trick. El jugador cedit pel Barça ha marcat de falta directa el quart del Lloret.

Amb aquest triomf el Reus se situa tercer amb 29 punts, a 5 del Barça i 8 del líder, el Liceo. El pròxim partit de l'OK Lliga serà el 9 de gener, precisament contra l'equip gallec. Abans, just comença l'any, es disputarà la Supercopa d'Espanya.