Diumenge, 16 de Juny de 2024

Un Reus Deportiu Virginias molt efectiu goleja La Vendéenne a la WSE Champions League

Els reusencs han de certificar la classificació davant del Sarzana italià, aquest diumenge al migdia

04 de Novembre de 2023, per Jordi Benavent
  • Una imatge de l'encontre

El Reus Deportiu Virginias continua amb pas ferm a la segona ronda de classificació de la WSE Champions League. Després de l'empat a 2 contra el CP Calafell en la primera jornada, els homes de Jordi Garcia s'han desfet del conjunt francès de La Vendéenne per un contundent resultat de 3 a 8.

El Reus s'ha plantat al pavelló Joan Ortoll decidits a sumar una victòria que els permetés continuar encapçalant la classificació del grup D d'aquesta competició continental. La gran novetat d'aquest partit contra els francesos ha estat la presència de l'argentí Maxi Oruste, jugador roig-i-negre que es va lesionar a finals de setembre en el partit de la Supercopa d'Espanya contra el Liceo.

Els reusencs han sortit concentrats i amb la intenció de portar el pes del joc. Des de ben aviat s'ha pogut evidenciar la superioritat dels roig-i-negres i al cap de 3 minuts de partit ja han inaugurat el marcador, quan Sergi Aragonès ha superat Arnau Serra per posar el 0 a 1 a l'electrònic del pavelló calafellenc.

Només mig minut més tard, Ferran Giménez ha recuperat una bola al centre de la pista i, sol davant de la porteria, s'ha encarregat de fer el 0 a 2.

Semblava que amb aquest marcador el partit seria un festival de gols, però els jugadors de La Vendéenne, després d'un temps mort demanat pel seu entrenador han començat a apropar-se a la porteria defensada per Càndid Ballart.

Al cap 15 minuts Oruste ha comès un penal sobre Manu Mir que ha aturat Càndid Ballar.  Poc després, Marc Julià tampoc ha aprofitat una falta directa a l'altra porteria per fer el tercer dels roig-i-negres. Un 0 a 3 que ha marcat David Gelmà quan faltaven 4 minuts per al descans i els reusencs jugaven amb un jugador més a pista. Marcos Pinto ha reduït diferències, amb l'1 a 3 de falta directa a 1 minut i mig per al descans.

A la segona meitat, els reusencs ha ampliat la diferència amb 1 a 4 des del punt de penal. El llançament l’ha fet  magistralment Sergi Aragonès col·locant la bola a l'escaire de la porteria contrària.

Els del Baix Camp es trobaven còmodes amb els 3 gols de diferència, però els jugadors de La Vendéenne amb comptagotes, han arribat amb perill davant d’un Càndid Ballart que no ha pogut fer res quan Nathan Gefflot, sortint des de darrere de la porteria ha fet el 2 a 4.

Els minuts han anat caient i, en un partit amb poca història, el més atractiu han estat els gols. Sergi Aragonès ha fet el 2 a 5, mentre que el xilè Diego Rojas ha aprofitat una gran jugada de Maxi Oruste per fer el 2 a 6. Jordi Garcia ha aprofitat aquest marcador per fer debutar a la màxima competició europea d'hoquei al porter de la base roig-i-negra Nil Vinya.

En el tram final de partit, el capità francès, Nathan Gefflot ha sorprès el jove porter reusenc i ha fet el 3 a 6. Mentre que una jugada individual de Marc Juià ha significat el 3 a 7, a 3 minuts del final. Ferran Giménez ha tancat el marcador amb el 3 a 8.

Al final, contundent triomf d'un Reus Deportiu Virginias molt efectiu que ha de certificar la seva classificació per la fase de grups de la WSE Champions League enfrontant-se aquest diumenge a la Gamma Innovacion Sarzana, a les 12 del migdia al mateix pavelló de Calafell.

Fitxa del partit:

La Vendéenne: Arnau Serra, Nathan Gefflot, Antoine Tébaudo, Dorian Vicente i Marc Povedano.

Reus Deportiu Virginias: Càndid Ballart, Ferran Giménez, Sergi Aragonès, Marc Julià i Martí Casas.

Àrbitres: Francesco Stallone (ITA) i Silvia Coelho (POR).

Gols: 0-1 Sergi Aragonès (‘3); 0-2 Ferran Giménez (‘3);  0-3 David Gelmà (’21);  1-3 Marco Pinto (’24); 1-4 Sergi Aragonès (‘30.); 2-4 Nathan Gefflot (’33);  2-5 Sergi Aragonès (’34); 2-6 Diego Rojas (’36); 3-6 Nathan Gefflot (’38); 3-7 Marc Julià (’47), i 3-8 Ferran Giménez (’49).