Una mala primera part torna a sentenciar el Reus Deportiu Miró

Els roig-i-negres perden per 2 gols a 3 contra el CH Caldes

13 de Febrer de 2021, per Josep Gallofré
  • Imatge del partit entre el Reus Deportiu Miró i el CH Caldes

El Reus Deportiu Miró ha vist com se li escapaven els tres punts en el partit contra el CH Caldes al Palau d'Esports. Com ja va passar a Calafell, una mala primera part deixava al conjunt roig-i-negre molt minvat i a remolc en el marcador. Tot i una lleugera recuperació en el segon temps, els reusencs no han estat capaçós de capgirar el marcador i han caigut per un resultat 2 a 3.

El Reus arribava al partit amb l'obligació de guanyar, després de la derrota contra el CP Calafell. El conjunt roig-i-negre, però, ha repetit el guió de l'encontre de la passada jornada i s'ha vist sorprès des d'un inici pel CH Caldes, que ha llegit el partit a la perfecció des d'un inici. Ja al minut 3, Àlex Rodríguez ha vist la targeta blava per una falta sobre Sergi Miras. La falta directa l'ha transformada amb gran qualitat Ferran Rosa per marcar el 0 a 1.

Els visitants s'han encoratjat amb el gol a favor i han disposat de bones ocasions, ben resoltes per Càndid Ballart. Els roig-i-negres haurien pogut igualar el partit al minut 4, però la falta directa servida per Marc Julià ha estat ben aturada per Gerard Camps. Un minut després el tir de Bancells l'ha desviat el porter del Caldes.

El segon i el tercer del Caldes, en un minut

Els homes d'Eduard Candami seguien dominant el partit, davant d'un Reus que li costava entrar en el partit i reaccionar amb el gol en contra. La tancada defensa del Caldes provocava que als roig-i-negres els costés generar perill a la porteria de Gerard Camps. Al minut 12 els de Jordi Garcia han disposat d'una de les millors oportunitats. En una bona acció ofensiva, el tir de Romà Bancells ha trobat la mà providencial del porter visitant. Qui sí que ha tingut la sort de cara ha estat el CH Caldes. En el mateix minut Borja Giménez ha fet el 0 a 2. El Reus seguia a la deriva, i més després de veure com al minut 13 Ricart marcava el 0 a 3. El jugador del Caldes ha aprofitat el refús del seu primer tir per enviar la bola al fons de la xarxa.

Els roig-i-negres han millorat en els darrers 10 minuts i s'han mostrat més intensos en atac amb Àlex Rodríguez i Raül Marín portant la batuta en atac. Precisament al 18' ho ha intentat Rodríguez, però la seva canonada la desviada Camps.

El minut 22 ha estat el més intens del primer temps. En primera instància el Reus ha gaudit d'una falta directa, però el llançament corresponent ha estat molt ben resolt, de nou, per Gerard Camps. Just després, el mateix Marín ha aconseguit retallar distàncies.

En aquest mateix minut encara hi ha hagut temps per a més. El Caldes ha disposat d'un penal per ampliar distàncies, però Sergi Miras no ha estat encertat. A 30 segons per finalitzar la primera part, Nájera ha estavellat la bola al pal.

Àlex Rodríguez fa el 2 a 3

El Reus Deportiu era conscient que alguna cosa havia de canviar per donar la volta al marcador. L'inici del segon temps ha estat més igualat, amb la sensació, però, que als roig-i-negres els mancava encert en el tram final. El jove Ferran Giménez ha estat un dels jugadors més destacats en la represa. El reusenc ha disposat de dues bones ocasions davant de Gerard Camps.

Al minut 31, els roig-i-negres han retallat les distàncies. Una falta sobre Marc Julià ha provocat un penal que ha estat ben definit per Àlex Rodríguez. Amb el 2 a 3, el partit ha entrat en una fase de bogeria. Tot i faltar molts minuts, el Reus s'ha bolcat en atac a la cerca de l'empat, davant d'un Caldes que intentava asserenar el partit, tancar-se en defensa i intentar sortir al contraatac per matar el partit. De fet, els visitants ho haurien pogut fer al minut 34, quan Rovira s'ha plantat sol davant de Ballart, però s'ha topat amb la bona aturada del porter reusenc.

Al minut 41 ha arribat la desena falta del Reus. Ferran Rosa no ha estat gens encertat en el tir de falta directa i els de Jordi Garcia han respirat més tranquils. El Caldes no s'encongia i disposava de nou de bones ocasions per sentenciar el partit, però un cop i un altre es topaven amb la bona actuació de Càndid Ballart.

Amb el pas dels minuts el Reus ha perdut pistonada i no tenia el mateix gas que a l'inici de la segona part. Al 47' Rovira ha tingut el 2 a 4, però de nou ha aparegut Ballart. Gerard Camps no volia ser menys i ha negat el 3 a 3 al Reus en un tir de Marín. Encara al mateix minut els roig-i-negres han disposat d'una falta directa, però Rodríguez no ha estat encertat.

Al 48' Àlex Rodríguez ha vist la targeta blava i, posteriorment, Raül Marín per protestar. Rovira ha errat el llançament i donava emoció als darrers instants. El Reus ho ha intentat a la desesperada, amb 5 jugadors de pista durant el darrer minut, però finalment els 3 punts han marxat cap a Caldes de Montbui.