Victòria plàcida del Reus contra l’Iserlohn

Els reusencs s’han imposat per 4 gols a 8 al conjunt alemany

26 de Novembre de 2017, per Clàudia Bonet
  • Albert Casanovas ha contribuït en la golejada a Iserlhon

Reusdigital.cat

El Reus ha debutat a la Lliga Europea 2017-18 sumant els tres punts després de vèncer per 4 gols a 8 a l’Iserlohn alemany. Els roig-i-negres s’han avançat amb un gol de Torra i tot i que els alemanys han tornat a establir l’empat instants més tard, dues dianes de Joan Salvat i Àlex Rodríguez (1-3) han permès als de Jordi Garcia anar al descans amb avantatge a l’electrònic.

En la segona meitat, els roig-i-negres han seguit augmentant les distàncies amb un gol de Romà Bancells i un altre de Marc Torra establint així l’1 a 5. L’Iserlohn ha respost amb dues dianes consecutives i tornant a entrar al partit amb el 3 a 5, però Casanovas per partida doble i Marín han agafat embranzida amb el 3 a 8.  Els locals han marcat el quart i definitiu (4-8) i sense cap més canvi a l’electrònic s’ha arribat al final.

En el segon temps, Jordi Garcia ha aprofitat l’avantatge dels reusencs per fet debutar els joves jugadors Jan Escala i Pere Tella i el porter Juanjo Matilla. El Reus s’estrena a la Lliga Europea amb una victòria còmoda i suma els primers tres punts.