Victòria a plaer del Reus Deportiu Miró davant el Voltregà

Els reusencs guanyen amb comoditat per 5 gols a 0

17 d'Abril de 2021, per Josep Gallofré
  • Àlex Rodríguez, en el partit d'anada

El Reus Deportiu Miró ha golejat al CP Voltregà per 5 gols a 0. Els roig-i-negres han dominat l'encontre en tot moment i es treuen l'espina clavada del partit d'anada, en què van sortir golejats. Romà Bancells, Àlex Rodríguez i Marc Julià, ambdós per partida doble, han estat els autors dels gols reusencs.

Només començar el partit Àlex Rodríguez ha tingut l'oportunitat d'encetar el marcador, però no ha transformat el tir de falta directa. El Reus ha aconseguit l'avantatge al minut 2, quan Romà Bancells ha aconseguit l'1 a 0 amb un bon tir exterior.

El Reus seguia insistint amb ganes d'ampliar l'electrònic. Àlex Rodríguez, molt actiu, ha enviat l'esfèrica al pal al minut 6. Els roig-i-negres proposaven en els primers instants un bon joc ofensiu, sense donar opcions al CP Voltregà. Els de Sant Hipòlit ho intentaven, però la bona presència dels reusencs sobre la pista impossibilitava que inquietessin a Càndid Ballart. Tot i això, en una ocasió aïllada, Canals estavellava la bola al pal.

El Reus tornava a disparar al minut 16'. Àlex Rodríguez arrencava en solitari i feia pujar el 2 a 0 amb un potent tir des de l'interior de l'àrea.

Els roig-i-negres sentencien en el segon temps

Els locals han pres la iniciativa en l'inici del segon temps a la cerca del tercer gol que els donés la tranquil·litat. Dit i fet, al minut 26 ha arribat el 3 a 0. Àlex Rodríguez ha rematat des de molt lluny i ha enviat la bola al fons de la xarxa. Els homes de Jordi Garcia no han disminuït marxes tot el resultat a favor i seguien buscant ampliar les diferències. Rodríguez, Ferran i Joan Salvat han gaudit de bones oportunitats, malgrat que sense encert. El Voltregà responia amb un tir de Canals que desviava Càndid Ballart amb el casc al minut 31.

El quart del Reus l'ha marcat Marc Julià al minut 36'. El davanter, en una jugada marca de la casa, s'ha aixecat la bola i ha rematat a plaer. Just després, el mateix Julià anotava el cinquè de la vesprada a boca de canó i deixava el matx vist per sentència. Els roig-i-negres, però, no han abaixat la guàrdia i han seguit inquietant la porteria visitant. El Voltregà, per la seva banda, s'intentava protegir dels atacs constants dels de Jordi Garcia. Finalment, el resultat ja no s'ha mogut i els roig-i-negres sumen un nou triomf a l'OK Lliga.