Victòria a Valls del Reus Deportiu masculí de bàsquet

09 de Maig de 2021, per Redacció
  • Imatge d'arxiu del Reus Deportiu

Cedida

Igualtat al pavelló Joana Ballart de Valls entre el CB Valls i el Reus Deportiu en la sisena jornada de 2a Catalana, que finalment s'ha emportat el conjunt roig-i-negre. Fins a la mitja part, ha anat el conjunt vallenc per damunt del marcador, però un bon final del Reus Deportiu ha fixat el resultat de 34-34 al marcador.

La tornada del descans ha estat un huracà reusenc, amb un parcial inicial de 0-9. L'últim quart ha estat a favor del Valls. Connexió vallenca amb un parcial final d’11-0 ha portat el partit a la pròrroga, 61-61. En el temps extra, el parcial reusenc ha estat definitiu per emportar-se el partit per 66-73.

Derrota del Reus Deportiu femení

Derrota del Reus Deportiu en la seva visita al Prat de 1a Catalana Femenina per 63-39. Fins a la mitja part les reusenques han estat dins del partit, però en la segona part, en el tercer període, les pratenques han estat molt més encertades que les roig-i-negres, i han acabat amb un 37-23 en el marcador.

Un 7-0 de parcial en l'últim quart ha tancat el partit. Ara les roig-i-negres estaran gairebé un mes sense jugar competició, ja que el pròxim partit és el 12 de juny en el derbi territorial de la competició contra el CB Morell.