Imatges de la Mitja Marató de Cambrils

20 de Març de 2013, per Mediaframe
  • Jaume Leiva en primera posició, pocs instants després de donar-se la sortida a la prova

Revista Cambrils

Per quart any consecutiu, Cambrils es va convertir, el passat 3 de març, en la capital del 'running' amb la celebració de la Mitja Marató de Cambrils. Prop de 2.300 atletes van participar en la competició, que enguany ha batut el rècord d'inscripcions. La Mitja Marató va comptar amb 965 inscrits, mentre que als 10 quilòmetres s'hi van inscriure un total de 917 corredors. Com cada any, la Mitja Marató va estar organitzada per Running Solutions i l'Ajuntament de Cambrils.

L'atleta del Runnersworld Tarragona Jaume Leiva va guanyar la prova dels 10 quilòmetres per segon cop consecutiu. Leiva, que es va convertir en el protagonista de la Mitja Marató de Cambrils, va sortir disparat buscant una bona marca i va aconseguir completar la prova en 29 minuts i 17 segons, rebaixant en 24 segons la seva plusmarca en la distància. El segon classificat va ser Jaume Jové, del FACVAC de Valls, que va entrar a més de quatre minuts de diferència de Leiva amb un temps de 33 minuts i 30 segona. La tercera posició va ser per Víctor González, del CA Tarragona, que va signar un temps de 33 minuts i 44 segons . A la prova femenina, la guanyadora va ser Berta Gasol, atleta de la Universitat de Lleida (UdL), que va aconseguir la victòria amb un temps de 37 minuts i 6 segons. La segona classificada va ser Noemí Aumedes, també de la UdL, amb un temps de 42 minuts i 5 segons,i la tercera posició va ser per Eva Inglada, amb un temps de 42 minuts i 28 segons.