La sisena edició de la Reus Viu el Vi ha tancat portes aquest diumenge amb rècord de vendes. A l'espera de conèixer dades concretes sobre el diumenge, només el divendres i dissabte es van vendre el mateix nombre de paquets que durant els tres dies de l'edició anterior -unes 10.000 unitats servides. Pel que fa a les degustacions de menjar, se n'han servit més de 31.000 degustacions, una altra xifra "històrica", en paraules de l'organització de la fira.
La Cambra de Comerç veu difícil que el certamen segueixi creient en xifres absolutes, després d'una edició on la climatologia ha permès aprofitar totes les hores d'activitat. En aquesta línia, el president de la corporació reusenca, Isaac Sanromà s'ha fixat com a objectiu "mantenir la referència de la fira". Per això, "hi juga molt la capacitat d'innovar com enguany, internacionalitzant el certament". Per primer cop, hi hagut la presència d'un celler de la Catalunya Nord, l'Étoile.
Per últim, el president de la Cambra ha volgut posar en valor la Reus viu el vi com "un gran acte de ciutat". "En només sis edicions hem estat capaços de donar forma a un certamen que s'ha incorporat plenament al calendari festiu de la ciutat, i que serveix de preàmbul a la festa major de Sant Pere", ha dit. Per això Sanromà considera indispensable "que l'Ajuntament continuï apostant pel certamen, i que ho faci sense dubtes ni complexos".
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics