Leire Fernández, del Reus Monterols, campiona de tennis de Catalunya sub-11

01 d'Agost de 2014, per Redacció
  • Leire Fernández, campiona de Catalunya de tennis sub-11

Club Tennis Reus Monterols

La tenista del Club Tennis Reus Monterols, Leire Fernández, s'ha proclamat campiona de Catalunya en la categoria de menors d'11 anys. La final del torneig es va disputar al Club Tennis Lleida, el passat 12 de juliol.

Leire, que sortia al quadre del torneig com a cap de sèrie número 1, va demostrar un gran nivell durant tota la setmana guanyant tots els partits i perdent només un set. A quarts de final va vènçer la tarragonina Àngela Pérez per 6/1 6/2, a les semifinals va guanyar en un partit molt igualat contra la jugadora Jordina Cegarra per 6/4 4/6 6/0 i a la final va fer un gran partit contra, guanyant per un doble 6/1.