Diumenge, 13 d'Octubre de 2024

L’OK Lliga torna al Palau d’Esports amb victòria per al Reus Deportiu

Els roig-i-negres guanyen 3 a 2 contra el Blanes (Selva) i aconsegueixen sumar els tres punts en un encontre lluitat fins al final

23 de Març de 2013, per Clàudia Bonet
  • Els jugadors del Reus Deportiu celebren un gol

Clàudia Bonet

• Raül Marín, davant d'un contrari

• Casanovas, en una jugada d'atac

• Jordi Adroher ha estat un dels jugadors destacats del partit

En els primers minuts, el Blanes ha tingut el domini de la bola i ha pressionat els reusencs a camp propi. Amb aquesta pressió, Francesc Bargalló ha aprofitat una jugada d’atac, al minut 6, per fer el primer de l’encontre amb un tir des de la banda esquerra que ha enviat la bola a l’escaire de la porteria de Guillem Trabal. El gol ha suposat una reacció immediata dels roig-i-negres que dos minuts més tard empataven el partit. La diana ha arribat de la mà de Jordi Adroher que d’esquena a la porteria, dins l’àrea de Llaverola, s’ha girat tot elevant la bola i enviant-la al fons de laxarxa. Amb l’1 a 1 el partit s’ha tornat intens.

Al Reus li costava mantenir el domini de la bola i això ha fet que haguessin de desenvolupar un joc més defensiu. Al minut 19, l’àrbitre ha xiulat una falta directa sobre Bargalló. En l’execució, el mateix jugador no ha aconseguit superar a Guillem Trabal, però si que ho ha fet a falta de tres minuts pel final de la primera part, en una jugada molt similar a la del primer gol, establint així l’1 a 2.

En la represa, el perill ha arribat amb la desena falta del Reus. Al 35, Guillem Trabal ha aturat el tir corresponent a la falta directa que ha executat Bargalló. Una intervenció clau, ja que el gol hauria suposat  l’1 a 3 i hauria complicat les coses als reusencs. Un minut més tard, ha estat a la inversa. Desena falta del Blanes i tir directe que Raül Marín ha executat a la perfecció i ha establert l’empat.

El gol de la victòria ha arribat al 41 amb una jugada de Jordi Adroher, un dels jugadors més destacats del partit, que Xavi Rubio ha rematat a boca de gol. Uns instants més tard, el Reus ha disposat d’una falta directa, la quinzena del Blanes, que Marín, aquest cop, no ha pogut transformar. El resultat, però, ha estat obert fins al final. Al 47, l’àrbitre ha xiulat un penal sobre Bargalló que no ha aconseguit convertir. Amb el 3 a 2 i lluitant la bola fina l’últim instant s’ha arribat al final de l’encontre.

Una victòria important dels reusencs per afrontar les deu últimes jornades restants on els resultats seran decisius en la lluita per les primeres places de la classificació. El Reus  suma 39 punts i se situa tercer de manera provisional, a l’espera del que facin els rivals més directes en aquesta jornada: Vendrell, Vic i Noia. L’OK Lliga descansa el proper cap de setmana en motiu de la Setmana Santa, però l’hoquei no s’atura. Del 27 al 31 de març es disputa la Copa de les Nacions, on hi participarà la selecció espanyola amb el reusenc Marc Ollé, convocat per primera vegada.

FITXA TÈCNICA:

Reus Deportiu:  Guillem Trabal, Albert Casanovas,  Joan Salvat, Jordi Adroher i Raül Marín -cinc inicial-. Marc Ollé i Xavi Rubio

Blanes HC: Jaume Llaverola, Ferran Formatjé, Francesc Bargalló, Lluís Teixidó i “Kimi” Ridaura -cinc inicial-. J.Manuel Grassas.

Àrbitres:  Iñigo López i Antonio Gómez.

Aquesta crònica rep la col·laboració del restaurant i pizzeria Bella Italia (carrer de Bahia Blanca, 9, Reus)