Divendres, 21 de Juny de 2024

'Les Nits de la DO Montsant', una nova experiència per conèixer els seus vins

Se celebraran sis sopars a l'Escola Hofmann de Barcelona

14 de Maig de 2024, per Reusdigital.cat
  • L'experiència maridarà vi DO Montsant amb l'alta gastronomia

    Cedida

La Denominació d'Origen Montsant estrena el pròxim 24 de maig l'experiència gastronòmica 'Les Nits de la DO Montsant'. Es tracta d'un cicle de sopars harmonitzats que portaran els vins Montsant a l'Escola Hofmann de Barcelona. Està previst que el cicle consti de sis sopars, que se celebraran d'aquí a finals d'any. Amb un aforament bastant reduït, seran trobades exclusives, i les reserves es poden fer a través de la pàgina web de la DO Montsant, així com a l'Escola Hofmann. La segona de les cites també té data, serà dijous 13 de juny. 

Amb la posada en marxa d'aquesta acció, la DO Montsant persegueix un doble objectiu. Per una banda, continuar treballant la notorietat de la marca ara que els vins Montsant passen per un moment dolç, i, d'altra banda, sumar atributs i percepció de valor de marca lligant els vins Montsant a l'alta gastronomia, amb les sinergies que comporta.

Els sopars comptaran amb la participació de la presidenta de la DO Montsant Pilar Just, que farà d'amfitriona dels comensals, acompanyada d'alguns dels membres del Consell Regulador, que s'encarregaran d'explicar els vins als assistents, així com el maridatge amb els plats d'un menú elaborat per l'Escola Hofmann especialment per a l'ocasió.

Els vins seran l'eix vertebrador del relat del sopar, que girarà al voltant de la DO Montsant per tal de transmetre als comensals els valors i la manera de treballar de la DO. Uns vins que serviran també per mostrar la varietat i la riquesa que hi ha al territori.

 

Mà a mà amb l'Escola Hofmann

 

L'elecció de l'Escola Hofmann com a seu a Barcelona de 'Les Nits de la DO Montsant' respon a la voluntat de la DO de treballar amb aquells que seran els professionals del futur. Així, després de dues gires per presentar els seus vins a diferents escoles d'hostaleria i sommelieria d'arreu del territori català, la DO Montsant aterra ara en l'Escola Hofmann, centre de formació gastronòmica de referència, per presentar els seus vins al públic final en un escenari excepcional.

Fundada en 1983, l'Escola Hofmann ha format a més de 20.000 alumnes, i compta amb una Estrella Michelin, entre molts altres reconeixements. Professionalitzar, innovar i mantenir el màxim nivell d'exigència en els seus alumnes són els eixos centrals d'aquest centre culinari de referència, tant pel que fa a formació com a la gastronomia.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges