La Guía Repsol ha incorporat aquesta tardor dos restaurants de Reus al llistat de 'Soletes': La Manigua i Ajumma. Així mateix, també s'uneixen a la guia set locals de restauració de Tarragona. Es tracta d'El Tamboret, Amaranto, Jasmine, Osteria del Lab, Casa Quadrat, A la Vora de l'Ebre i Mercería 34.
La publicació es presenta amb més de 350 nous bars, restaurants i locals d'oci al llistat de 'Soletes', una cinquantena dels quals es troben a Catalunya. "És l'època de l'any en què reprens la ciutat amb gana, com si l'haguessis estat trobant a faltar a l'estiu. Quedes amb amics, celebres amb la família i prens alguna cosa amb els companys de feina. Sempre hi ha un lloc perfecte segons el moment. 'Els Soletes' tenen aquesta versatilitat, per això estan triomfant de manera tan transversal", explica Maria Ritter, directora de Guía Repsol.
Des del naixement dels 'Soletes', a l'estiu del 2021, els establiments premiats estan classificats en sis categories diferents. Així, hi ha bars, barres i tavernes, restaurants i cases de menjars, vinoteques i cocteleries.
Tal com expliquen des de la Guía Repsol els 'Soletes' reconeixen "el valor de negocis que han resistit el pas dels anys i les modes sense perdre encant i clientela i fa costat també a joves que s'arrenquen amb el seu primer projecte". Seguint aquesta filosofia, la Guía Repsol s'ha centrat a les capitals de província de tot Espanya, encara que altres ciutats, com per exemple Reus, no han escapat del radar dels experts gastronòmics de la guia.
Amb aquesta última entrega, ja són gairebé 3.600 establiments els que compten amb l'adhesiu de 'Solete Guía Repsol' a la porta. Tots els llocs es poden consultar a la web de la Guía Repsol o bé descarregant-te l'app.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics