Els bolets de temporada seran els protagonistes en 18 restaurants de la ciutat del 4 al 20 novembre. Les primeres Jornades Gastronòmiques "A Reus cuinem bolets amb DOP Siurana" volen fer valer els productes del territori com els bolets, l'oli DOP Siurana i el vi de la Terra Alta.
Els bolets seran l'element principal dels plats que oferiran els 18 restaurants reusencs, des de l'entrant fins a les postres. Cada establiment tindrà un menú creat especialment per a les jornades que comptarà amb la presència d'oli de la DOP Siurana i vi dels Cellers Tarroné.
Segons la regidora de Promoció de ciutat, Montserrat Caelles, les Jornades Gastronòmiques reconeixeran "els productes del territori i les persones, restaurants i cuiners que fan possible tastar-los a taula". "A Reus cuinem amb bolets" és una col·laboració entre l'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de Tarragona, el Tomb de Reus, els Cellers Tarroné i la regidoria de Promoció de Ciutat.
Bolets, oli DOP Siurana i vi Terra Alta
Els bolets seran l'element principal dels plats que oferiran els 18 restaurants reusencs, des de l'entrant fins a les postres. Cada establiment tindrà un menú creat especialment per a les jornades que comptarà amb la presència d'oli de la DOP Siurana i vi dels Cellers Tarroné.
Les 1es Jornades Gastronòmiques "A Reus cuinem bolets amb DOP Siurana" arriben del 4 al 20 de novembre Foto: Estel Romeu
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics