Dissabte, 20 d'Abril de 2024

Últims dies de portes obertes als centres escolars de Reus

El període de preinscripció és del 6 al 20 de març

19 de Febrer de 2024, per Reusdigital.cat
  • Els infants nascuts al 2021 estan cridats a començar I3 el curs vinent

    Cedida

Amb les dates de presentació de sol·licituds de preinscripció anunciades provisionalment, del 6 al 20 de març per al segon cicle d’educació infantil i primària i del 8 al 20 de març per l’alumnat d’Educació Secundària Obligatòria, i a l’espera que es publiqui oficialment tot el calendari i la resta d’informació sobre el procediment al DOGC es pot consultar a la web municipal la informació sobre les jornades de portes obertes que programen els centres educatius de Reus de cara al nou procés de preinscripció per al curs 2024-2025 i que arriben aquests dies a la recta final.

Des de l’Oficina Municipal d’Escolarització s’ha enviat un correu electrònic a totes les famílies empadronades al municipi amb infants nascuts el 2021 i que s’han d’incorporar a I3 aquest setembre. En el correu hi ha, entre altres, l’enllaç a l’espai web de l’Ajuntament en el qual hi ha la informació de les jornades de portes obertes i tot el procediment de preinscripció. També s’hi pot consultar les àrees escolars de proximitat així com la previsió de germans/es. Aquesta informació s’anirà actualitzant amb la publicació durant aquest mes de febrer de la resolució de la Generalitat que recull les normes de preinscripció i matrícula de cada curs. Al mateix espai s’hi recollirà més endavant la informació sobre les jornades de portes obertes per les escoles bressol o els estudis postobligatoris, preinscripció als quals es farà entre l’abril i el maig.

Enguany s'han dut a terme xerrades presencials de la preinscripció a I3 a diferents espais de la ciutat adreçades a famílies amb infants nascuts el 2021. L’objectiu de les xerrades és orientar a les famílies en la tria d’escola, explicar el funcionament del procediment i resoldre dubtes i inquietuds.

Qualsevol consulta relacionada amb aquest procés es podrà fer a l'Oficina Municipal d'Escolarització presencialment amb cita prèvia de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics