Dimarts, 02 de Març de 2021

La bona cuina es comparteix a la xarxa des de Reus

Dues veïnes tenen un canal a Instagram en què difonen menús i receptes de restaurants de la ciutat i del territori

22 de Gener de 2021, per M.B.
  • Les reusenques tenen un compte a Instagram en què comparteixen plats de restaurants d'arreu

    Cedida

Va ser després d'un viatge a Girona quan les reusenques Judit Montferré i Rocío Jiménez, aficionades a la gastronomia, van trobar la millor eina per vehicular la seva passió per la cuina i, de passada, difondre-la de manera simple i directa. Van crear un canal a Instagram anomenat 'foodies' ganxetes per compartir-hi receptes, menús i curiositats, i prou bé que els ha anat. Sense fer-ne cap promoció pagada (quelcom que permet augmentar ràpidament el nombre de seguidors d'una marca o d'una personalitat) ja tenen una comunitat de més de 400 usuaris. "L'acollida ha estat molt bona i això ens anima a tirar endavant", assenyala Montferré.

Les 'foodies' pengen fotografies dels àpats gaudits en diversos locals de la ciutat i del territori. "Són plats senzills i saludables", fa constar Montferré a l'hora d'explicar quina mena de continguts aposten per compartir entre els seus seguidors. De vegades, això sí, hi afegeixen postres d'aquelles que s'han de cremar al gimnàs. Amb tot, doncs, miren de fer difusió de locals i negocis del Camp "per compartir la bona cuina" que s'hi fa i perquè al capdavall "fem el que fem perquè ens agrada, és la nostra afició". 

Montferré argumenta en l'existència de diversos xous televisius el 'boom' de la gastronomia a la xarxa. L'interès es deu igualment al fet, al seu parer, que "la bona cuina és un plaer" i que compartir-la "també". Per tot plegat apel·len a la col·laboració d'altres 'foodies' per fer créixer el seu espai i descobrir "nous llocs i gustos', tal i com les reusenques descriuen al seu perfil. Compten, a banda, amb una adreça de correu electrònic (foodiesganxetes@gmail.com) per tal que qui ho desitgi s'hi posi en contacte per tractar qualsevol qüestió relacionada amb els fogons. 

Precisament Montferré es posa el davantal, "més que no pas ella", en al·lusió a la seva companya. De fet, al compte hi tenen un apartat (anomenat 'en casa') en què hi mostren tot allò que el plaer de la gastronomia pot oferir-nos si som a causa i tenim uns quants ingredients a l'abast. No són pocs atractius, en definitiva, per seguir el compte de les 'foodies' i disfrutar de la cuina. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics