Dilluns, 11 de Desembre de 2023

La Guàrdia Urbana tindrà un patrulla més dedicada a sancionar els propietaris de gossos

03 de Març de 2015, per Redacció
  • Una propietària de gos porta el seu animal als espais habilitats per fer les seves necessitats

    Cedida

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha donat instruccions a la Guàrdia Urbana perquè ampliï amb una patrulla els controls contra els propietaris de gossos que no recullen les dejeccions dels animals. Les campanyes de civisme que realitza el cos de seguretat amb agents de paisà compten ara amb tres patrulles, que passaran a ser quatre.

Les dades del mes de febrer indiquen que s'han obert 38 expedients relacionats amb animals, 24 dels quals són a propietaris de gossos que no recullen les dejeccions i 14 per altres infraccions. Durant tot el 2014, la Guàrdia Urbana va obrir 125 expedients relacionats amb animals, 82 dels quals per dejeccions i 43 per altres infraccions. Durant els primers dos mesos de 2015, s’han obert 51 expedients, 30 dels quals relacionats amb dejeccions, i 21 per altres infraccions.

Els expedients obert per la Guàrdia Urbana poden comportar una sanció de fins a 1.500 euros. "Estic decidit a eradicar el comportament incívic d’aquells propietaris de gossos que embruten la ciutat. Amb informació I campanyes de sensibilització, però també amb contundència, fermesa. I, si cal sancions, en benefici d’una ciutat més neta", ha indicat Pellicer.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (9)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

B78  05 de Març de 2015

La veritat Just és que la

La veritat Just és que la ciutat no esta tan bruta per xiclets i si per excrements. Es tracta de prioritzar. I per mi tenir un gos és un luxe. Si es vol un luxe a pagar despeses. La resta de coses com els xiclets ja entra dins de les coses que els serveis municipals de neteja han de netejar.
El tema és que si les sancions funcionessin jo no veuria bé un impost, però com no funciona és una bona proposta.
I sinó la solució és que els bons propietaris de gossos denunciin als incivics en aquest tema perquè segur que en coneixen alguns.

Juan  05 de Març de 2015

no es lo mismo

Lo de los papeles al suelo, lo de comer por la calle, todas estas cosas no tiene nada que ver con todo el gasto que lleva este montaje que nuestro ayuntamiento hace ( todo esto es para ponerse medallas y hacerse la correspondiente foto ) lo cierto es que nos cuesta mucho dinero, lo del impuesto seria interesante para asi poder controlar a los perros y sus dueños y poder hacer que minimicen el costo de la inversion

Just  04 de Març de 2015

A pagar tots o la puta al riu

Jo soc propietari de gos i intento que el meu gos faigi pipi als arbres i mai he deixat una cagada al carrer per aixo existeixen les bosses de plastic, jo trobo molt be que es sancioni la gent que deix els excrements ara be, aixo que esteu dient d'impostos i tal tambe els hauria de pagar la gent que menja xiclets i els llensa al carrer , o els papers de plata dels nens del cole que els tiren a terra pk recordem que no nomes emburten els gossos sino tambe els humans i aqui no ens ho plantejem lo de les multes pels xiclets i pares irresponsables que estan sentats al bar fent peta la xerrada o al banc mentres els nens embruten

Juan  04 de Març de 2015

impuesto necesario

Lo del impuesto se hace necesario y urgente, asi lo controlamos todo, pero hay que recordar que si no hay sanciones la gente se descontrola mucho

Burp  04 de Març de 2015

A pagar o a netejar!

El que s'hauria de fer seria fer que els propietaris de gossos de la ciutat de Reus paguin també un impost especial per tenir animals de companyia, i que aquest baixi o augmenti cada any en funció de lo bruta d'excrements de gossos que estigui la ciutat.
A qui no li agradés la mesura que no tingués animal de companyia.

Juan  04 de Març de 2015

de momento no se nota lo de las patrullas

Veremos como se aplica las sanciones y con que dureza se actua, supongo que con los perros que hacen pipi y lo corroen todo tambien se actua con dureza, todo esto nos cuesta un dineral y si no lo controlamos no sirve para nada, las patrullas de la urbana, las bolsitas para las cacas, los cartelitos, todos los pipican, esto es mucho dinero, hay que aplicar mas mano dura.

carme  03 de Març de 2015

mes

Verge Maria, increible aquest mati. Tambe fa fastic la plaça/parc del carrer Prosper Bofarull.

Albert  03 de Març de 2015

En defensa dels gats

Be, però en canvi es injust sancionar als que alimenten als gats; aquestos animals abandonats no poden menjar ni les broses ja que no tenen accès als contenidors, i si algú els hi dona menjar el multen. Que volen? Que es morin de fam?. Si es així que els matin sense patiment, la tortura afegida no fa cap falta. S'ha negociat amb l'Ajuntament una sol·lució però els funcionaris encarregats estan tancats en banda, potser els agraden els toros. Tampoc no sol·lucionen la plaga de coloms que podrien resoldre amb pinso esterilitzador i ho estan deixant descontrolar.

josep  03 de Març de 2015

verge maria

Si avui haguessiu anat al carrer Vergé Maria. A la vorera a l'alçada n 13. La de cagades de gos. Era espectacular. Vergonyos

Reportatges