Dijous, 29 de Febrer de 2024

La regidoria d'Empresa i Ocupació presenta la campanya «Com transformaries el món?»

09 de Juliol de 2021, per
  • Una imatge de la presentació de la iniciativa

    Adrià de las Heras

La regidoria d'Empresa i Ocupació ha presentat al Pallol una nova campanya que s'emmarca en el projecte "Reus Espais Vius". En aquesta ocasió, el regidor del ram, Carles Prats, anima a participar en una proposta artística a través de la iniciativa "Com transformaries el món?".

La campanya consistirà en la creació d'intervencions artístiques que seran exposades als aparadors d'espais comercials buits dels ravals de Sant Pere i de Robuster. Es crearà així una ruta que passarà per tots els espais comercials intervinguts de la zona. Cada aparador exposarà sobre una temàtica mediambiental o social diferent. A més, els artistes només podran utilitzar residus que generen els ciutadans amb les seves activitats quotidianes. La idea principal és transformar el material residual en art.

Participació de la ciutadania

La proposta artística serà participativa i s'iniciarà amb un treball previ de la ciutadania. Els reusencs que vulguin participar-hi hauran de respondre la pregunta "Com transformaries el món?". Amb totes les respostes obtingudes, els artistes transformaran els comentaris de la ciutadania en les seves propostes artístiques. Les respostes quedaran recollides dins d'uns globus terraqüis, dissenyats i elaborats per les artistes Nuri Mariné i Cristina Ferré, i col·locats a diversos espais de la ciutat: Mercats Central i Carrilet, la Fira, el Palloll i l'hospital. La ciutadania podrà agafar una butlleta, escriure la seva resposta i dipositar-la dins d'aquesta bola que representa el món.

Així doncs, els objectius d'aquesta iniciativa de la regidoria d'Empresa i Ocupació van més enllà de dinamitzar i visibilitzar la zona del raval de Sant Pere i de Robuster com a zones comercials futures. També pretén donar a conèixer la comunitat artística de Reus i reflexionar sobre els problemes mediambientals i socials de la societat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics