Dijous, 18 de Juliol de 2024

La salut mental a través de l'art urbà

L'exposició 'La salut mental i els seus estigmes' es proposa com un punt de trobada per a la reflexió comunitària i la discussió oberta

04 d'Abril de 2024, per Reusdigital.cat
  • L'exposició forma part de les accions d'art urbà Llambordes

    Cedida

L'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Joventut i en el marc programa Llambordes, obre aquest dijous a les 7 de la tarda la nova exposició 'La salut mental i els seus estigmes'. Aquesta mostra és fruit del treball dels alumnes del batxillerat artístic de l'Institut Gabriel Ferrater i forma part de les accions d'art urbà Llambordes.

A principi d'any se'ls plantejava el repte de fer aquesta exposició amb la temàtica de la salut mental, un dels principals problemes que té la població en general i especialment els.

 

Un projecte col·laboratiu i educatiu

 

El projecte ha tingut la participació activa dels estudiants, que després de sessions de treball intensives amb professionals del Club Social la Muralla, han plasmat les seves reflexions i visió sobre la salut mental en set peces artístiques corals. Aquestes obres, resultat d'un treball en grup meticulós, busquen no només sensibilitzar sobre els estigmes vinculats a la salut mental, sinó també oferir una nova perspectiva plena d'esperança i comprensió.

 

Sobre l'exposició

 

Visitable durant els sis mesos vinents, 'La salut mental i els seus estigmes' es proposa com un punt de trobada per a la reflexió comunitària i la discussió oberta sobre un dels temes més presents de la nostra societat. Amb aquesta exposició, Reus es converteix en un escenari vibrant d'art urbà que dialoga directament amb la ciutadania, transcendent la funció decorativa per esdevenir un mitjà de consciència i educació social.

 

El programa Llambordes: Art urbà amb propòsit

 

La iniciativa forma part del programa Llambordes, un esforç continuat de la regidoria de Joventut per promoure l'art urbà entre la joventut de Reus, fomentant al mateix temps la participació ciutadana i l'apropament de l'art a la comunitat. 'La salut mental i els seus estigmes' simbolitza la culminació d'aquesta visió, demostrant el poder de l'art com a eina de canvi, diàleg i reflexió.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges