Dissabte, 23 de Setembre de 2023

La subvenció al menjador escolar per al curs 2023-2024 es pot sol·licitar des de dilluns

Es pot fer de forma presencial o telemàtica fins al 10 de juliol

02 de Juny de 2023, per Redacció
  • La subvenció al menjador escolar es podrà sol·licitar des del 5 de juny fins al 10 de juliol

    Cedida

La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus convoca les bases que regeixen la concessió de subvencions per a l’assistència als menjadors escolars durant el curs 2023-2024. Es poden beneficiar d’aquests ajuts les famílies de l’alumnat d’ensenyaments obligatoris d’educació infantil i primària, d’Educació Secundària Obligatòria i els que tenen un grau de discapacitat reconegut, tant si estan escolaritzats en centres ordinaris o en centres d’educació especial, dels centres educatius de la ciutat sufragats amb fons públics que compleixin els requisits establerts. La sol·licitud es pot presentar des del dilluns 5 de juny fins al dilluns 10 de juliol, tots dos dies inclosos, donat que la nova convocatòria d’aquests ajuts s’ha publicat aquest 2 de juny, al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT).
 
Presentació i resolució de sol·licituds
 
Les sol·licituds per rebre aquest ajut es poden presentar fins al 10 de juliol, perquè el període establert enguany per aquest tràmit és de vint-i-cinc dies hàbils des de l'endemà de la publicació al BOPT de la convocatòria. Després d'aquesta data, es podran rebre sol·licituds de subvencions per situacions sobrevingudes que comportin canvis substancials en la situació socioeconòmica de la unitat familiar i que compleixin amb els requisits marcats per la convocatòria.
 
Com l’any passat, el tràmit de sol·licitud de l’ajut per al curs 2023-2024 es pot fer via telemàtica o presencial i el model de sol·licitud pot ser abreujat o ordinari. Les famílies que van sol·licitar l'ajut el curs 2022-2023 i que la seva situació es manté igual, sense cap modificació de les dades i de la documentació requerida, poden fer la sol·licitud abreujada. En aquest cas, rebran un correu electrònic o un SMS amb les instruccions per poder fer el tràmit abreujat de manera més ràpida i fàcil.
 
La regidoria de Benestar Social preveu que enguany els centres educatius i les famílies puguin rebre la resolució de la subvenció uns dies abans que comenci el curs escolar via SMS.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics