Reus, capital del vermut
Benvinguts al "made in Reus".
El Vermut Mercadal vol diferenciar-se de la resta de vermuts de la ciutat
L'empresa Vinum Selecció, formada l'any 2005 pels germans Àngel i Anton Gómez Domènech, ha presentat aquest dijous, al Museu del Vermut de Reus, un dels productes més acurats del seu celler local: el Vermut Mercadal. Una beguda que, segons apunten els creadors, "és diferent, amb personalitat, amb certa complexitat i limitada".
Vinum Selecció és una petita empresa que sempre ha estat lligada al teixit comercial de Reus i que es dedica a la venda de vins, caves i alimentació gurmet: "Realitzem una venda didàctica, personal i especialitzada perquè els nostres productes ho requereixen", han comentat els Gómez afegint que ara n'engeguen un de "nou i apassionant".
El vermut en qüestió compta amb ingredients tan diversos com "farigola, anís, romaní, tocs cítrics i una mica de ginebró", apunten. Tot i així asseguren que la seva composició ha trobat l'equilibri i el gust que desitjaven. "Som de Reus, vivim al centre de Reus, i passem per la Mercadal dia a dia", diu Àngel Gómez fent referència a l'elecció del nom del vi. Afegeix que també és una mena d'homenatge a la plaça perquè esdevé "el lloc ideal per consumir vermut a Reus". Finalment, els germans reusencs també han puntualitzat que, si el producte agrada, seguiran innovant i elaborant-ne d'altres.
L'acte de presentació ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura i Promoció de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, i amb l'assistència de diferents sommeliers, restauradors i botiguers del Camp de Tarragona. Una jornada on tothom ha pogut tastar el Vermut Mercadal, un producte que a partir d'aquest dimarts ja es podrà comprar i tastar a les celleries i terrasses de Reus.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics