Dimarts, 16 de Juliol de 2024

Reus i la ciutat coreana Chungju signen un acord d'amistat

L'acte s'ha dut a terme aquest dijous a l'Ajuntament de Reus

13 de Juny de 2024, per Reusdigital.cat
  • Representants polítics d'ambdues ciutats al saló de plens de l'Ajuntament de Reus

    Cedida

L’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i el president de l’Ajuntament de la ciutat coreana de Chunju, Hae Su Park, han signat aquest dijous, 13 de juny, al palau municipal l’acord d’amistat entre les dues ciutats que representen. L’acord implica l’establiment oficial de lligams de cooperació mútua i el compromís de millorar la coneixença mútua i l’ajuda bilateral.

L’acord té caràcter institucional i es formalitza amb la voluntat d’establir llaços actius de cooperació mútua amb l’objectiu de potenciar l’entesa mútua i promoure intercanvis culturals artístics i industrials entre ambdues ciutats, construïts sobre la base d’una relació d’amistat basades en els principis d’igualtat, col·laboració i cooperació amb el desig d’aconseguir un millor coneixement mutu i permanent entre les dos ciutats.

La consolidació de les relacions d'amistat i cooperació entre Reus i Chungju, mitjançant aquest acord amistós, contribuirà a ampliar les interaccions entre diferents agents influint positivament en el desenvolupament i el posicionament de les dues ciutats.

Amb la signatura del document els ajuntaments de Reus i Chungju es comprometen a mantenir llaços per afavorir intercanvis en l’àmbit de la cultura, a través de la comprensió mútua, el sentit viu de fraternitat i de solidaritat universal. Igualment, es comprometen a col·laborar entre ells tot enfortint les efectives relacions.

Les actuacions seran desenvolupades considerant la realització d’activitats en el marc de relacions socials i culturals. En aquest sentit, els dos ajuntaments donaran suport a les activitats que tendeixin al foment de la cultura, organitzant intercanvis, actuacions, divulgacions.

La col·laboració i intercanvi entre els municipis agermanats serà tant amplia com així ho requereixin les aspiracions i propòsits i l’enumeració de matèries a desenvolupar no és limitada, podent-hi afegir tantes activitats, iniciatives o assumptes que siguin d’interès recíproc. Es procurarà posar en pràctica l’incentiu d’aquestes relacions, aprovant programes i propostes d’acció que desenvolupin i assegurin el suport financer a famílies, entitats i organitzacions, col·laborant amb cada una d’elles en la consecució dels objectius marcats.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegitCOMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges