Diumenge, 01 de Setembre de 2024

Reus serà la seu d'una semifinal del 'masterxef' d'alumnes de cuina i sala

El restaurador Ferran Cerro és un dels membres del jurat

14 de Febrer de 2024, per Reusdigital.cat
  • Reus serà la seu d'una semifinal del 'masterxef' d'alumnes de cuina i sala

     

Reus acollirà una de les semifinals de la quarta edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el "masterxef" dels alumnes catalans de cuina i sala. A més, també ser à la seu de la final del premi social Josep Lluís Rull. 

La final del premi social serà el 13 d'abril, des de les 9 del matí, i la semifinal, per als aspirants de les demarcacions de Lleida i Tarragona, l'endemà, el 14 d'abril, a partir de les 9 del matí. Totes dues jornades tindran lloc en el Espai Llotja.

L'elecció es realitzarà a través de tres concursos gastronòmics inspirats en el format televisiu masterchef i estarà obert a totes les escoles d'hostaleria de Catalunya. Els Premis Lladonosa van néixer en el 2021 com a homenatge al cuiner català Josep Lladonosa.

Com a novetat d'enguany, la categoria social, oberta a totes les entitats socials de Catalunya que tinguin formació de gastronomia en el seu programa, pren el nom de l'empresari català Josep Lluís Rull, que representa generacions dedicades al disseny i construcció de cuines professionals. A més, els Premis Lladonosa estrenen el Premi de Cocteleria Royal Bliss. Entre els membres del jurat, hi figura el restaurador Ferran Cerro.

El director general del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Joan Godia, ha presidit aquest dimarts la presentació institucional de la quarta edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el concurs apadrinat pels coneguts germans Torres, xefs de Cocina Hermanos Torres (Barcelona, tres Estrellas Michelín), que novament tria aquest any el millor estudiant de cuina i sala de Catalunya. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics