L'Hospital de Sant Joan de Reus organitza el dimarts vinent, 8 de març, una nova donació de sang. Durant tot el dia, de 9 del matí a 2 del migdia, i de 4 a 8 de la tarda, tothom qui ho desitgi podrà acudir al Banc de Sang del centre sanitari.
La iniciativa compta amb la col·laboració de l'escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils i de l'Institut d'Horticultura i Jardineria de Reus. Els primers oferiran a les persones que donin sang, i per tal de recuperar forces un menú a base d'anxova amb sorra d'oli d'oliva, crema de ceps amb panses al rom i caneló de pernil d'ànec amb mousse de foie, un calamarset confitat amb alfàbrega i encenalls de parmesà, i un dolç de xocolata.
Per la seva banda, l'IES d'Horticultura entregarà als donants una planta com a obsequi. La campanya, que duu per títol 'Tinc sang de cuiner', té un doble objectiu: aconseguir més donants de sang i sensibilitzar els futurs cuiners en la necessitat de donar sang.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics