Un empat per mesurar forces abans de la Copa

El Reus empata a 2 gols contra el CP Vic en un encontre molt disputat

• Raül Marín ha marcat el primer gol

Josep Gallofré

• Jordi Adroher, en una acció d'atac

• Reus i Vic s'han repartit els punts

El Reus rebia un dels equips menys golejats de l’OK Lliga, i per això, era important aprofitar totes les ocasions. I així ho ha fet. Al minut 7, Raúl Marín, en una jugada molt característica del jugador, ha elevat la bola enviant-la al fons de la porteria de Carles Grau. Ha estat el primer gol reusenc i l’únic de la primera meitat. Els dos equips han mostrat un bon joc, amb possessions llargues i amb una defensa impecable. Tot i que el Vic també ha disposat d’ocasions, la defensa i Guillem Trabal han evitat que els visitans igualessin el marcador.

En la represa, el Reus ha sortit molt posat en el partit. Pressionant a dalt i ben col·locats en defensa. Però s’han trobat amb un mur a la porteria. Carles Grau ha estat decisiu en les reiterades ocasions dels roig-i-negres. El Vic, ha aprofitat la pressió dels reusencs i en un contraatac, Romà Bancells ha fet el gol de l’empat, al minut 6.

Uns instants més tard, Raúl Marín ha vist una targeta blava per una falta sobre Bancells. A la corresponent falta directa, el mateix Bancells ha enviat la bola fora.

El Reus ha sabut aguantar amb un home menys. Els osonencs s’han llançat a l’atac i Titi Roca ha estat a punt de marcar, però la intervenció de Guillem Trabal ho ha evitat. Al minut 38, Albert Casanovas ha tornat a avançar el Reus quan l’equip més ho necessitava. La intensitat ha continuat i el partit estava totalment obert. Els roig-i-negres han disposat d’una falta directa, la desena dels visitants, que Raúl Marín no ha aconseguit transformar. Els últims minuts han estat molt intensos, i Cristian Rodríguez, al 48, amb un contraatac rapidíssim ha establert l’empat definitiu.

Amb el 2 a 2, s’ha arribat al final de l’encontre. Un partit que ha servit per mesurar forces entre els dos equips que es retrobaran a la Copa del Rei a Oviedo. El Reus, amb l’empat, suma 30 punts i es manté cinquè a la classificació. Aquest cap de setmana, però, toca cita europea. Els roig-i-negres rebran aquest dissabte a dos quarts de 10 del vespre a un dels grans, el Benfica.

===Fitxa tècnica:===

Reus Deportiu: Guillem Trabal, Albert Casanovas, Jordi Adroher, Raül Marín i Marc Ollé -cinc inicial-. Xavi Rubio i Joan Salvat.

CP Vic: Carles Grau, Titi Roca, Romà Bancells, Roger Rocasalbas i Cristian Rodríguez -cinc inicial-. Jordi Carbó, Xavier Terns, Jacint Molera i Ferran Font.

Àrbitres: Maria Teresa Martínez i F. Jorge Garcia.