Dimecres, 08 de Maig de 2024

Un empresari de Reus, entre els responsables de la catàstrofe de Bangla Desh

La policia bengalí busca David Mayor, copropietari del taller confecció que es va ensorrar i va deixar més de 370 morts

28 d'Abril de 2013, per ACN
  • Els equips de rescat treballen en l'edifici esfondrat a Dhaka

    ACN

Un empresari de Reus, David Mayor, està considerat un dels principals sospitosos de la tragèdia de Bangla Desh, on l'esfondrament d'un taller de confecció en un barri de la capital, Dhaka, va deixar més de 370 morts. Mayor és copropietari del taller de confecció i director general de Phantom-Tac, una empresa que ocupava més de 2.000 quadrats a l'edifici sinistrat. Segons informa l'agència de notícies France Press, la policia bengalí busca Mayor i els propietaris de quatre societats més per un presumpte delicte d'homicidi per negligència, amb penes de fins a cinc anys de presó. "Mayor és l'acusat número 4", ha confirmat Kaiser Matubbor, un dels policies encarregats de la investigació.

El 2009, Mayor va explicar a France Press que també dirigia un centre d'educació per a dones a Bangla Desh. "Nosaltres som una fàbrica. Cada cèntim compta. No som una ONG però també tenim preocupacions socials", assegurava l'empresari i director general de Phantom-Tac, una societat conjunta a parts iguals entre Phantom Apparels (Bangla Desh) i Textile Audit Company, amb seu social al número 17 del passeig de Prim de Reus. El soci de Mayor, Aminul Islam, ja va ser detingut dissabte juntament amb dos propietaris més de fàbriques. Igualment, el propietari de l'immoble Rana Plaza, Mohammed Sohel Rana, també ha estat arrestat quan intentava fugir cap a l'est de l'Índia.

 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

assun  29 d'Abril de 2013

a la presó de per vida

com es poden autoritzar empreses sense cap control del que fan?empreses que guanyen els diners a cabaços esclavitzant als seus treballadors???on son les inspeccións???
les lleis i els governs alguna part de responsabilitat deuen tenir amb l exiostencia d aquestes empreses mafioses, oi?
Soc de Reus, estimo Reus i en aquest moment sento vergonya que la nostra ciutat surti en tots els mitjans de comunicació mundials.
Implacable: a la presó de per vida !!!!!!!!!!!!

Pere Elías  28 d'Abril de 2013

Preocupacions socials, i de orígen

Hipócrita i dèspota, gent com tú sobra a Reus, gràcies a gent com tú no aixequem cap.

Reportatges