Una mala segona part enfonsa el Ploms Salle

18 de Febrer de 2013, per Vanesa Vall
  • El Ploms Salle va veure's superat pel CB Sabadell

Pere Lluís Muntané

El Zamar 2000 Ploms Salle ha perdut a casa davant del CB Sabadell per 56 a 68 en un partit marcat pel poc encert dels dos equips. Els reusencs han sortit molt forts durant els primers 10 minuts del partit, amb contraatacs ràpids, recuperacions de pilotes i una gran actuació del seu capità, Xavi Paricio, que ha fet els deu primers punts del seu equip.

Al final del primer quart, s'ha arribat amb una diferència molt gran en el marcador, de 19 a 5 per als locals. Aquesta, però, s'ha retallat en el segon quart gràcies a la bona actuació en defensa dels visitants, que han aconseguir arribar a la mitja part del partit a només 5 punts del CN Reus Ploms.

El CN Sabadell, conscient que tenia opcions de guanyar l'encontre, ha sortit molt fort després del descans, aconseguint empatar el partit quan només s'havien jugat dos minuts del tercer quart, i, fins i tot, posar-se per davant en el marcador. Amb el partit igualat i el cinc inicial del Ploms a pista, els locals s'han vist superats per l'encert en la línia de tres dels visitants Mario Díaz y Alberto Ortega, que han obert una diferència difícil de recuperar en els últims minuts. Finalment, el resultat ha estat de 56 a 68.

Fitxa tècnica

Zamar 2000-Ploms Salle: A. Martínez (11), X. Paricio (19), O. Penas (4), E. Vall (2), A.Sardà (9) - cinc inicial - S. Muntané (4), F. Cubillas, A. Mesa (1), J. Baez, C. Gené (9)

C.N. Ssabadell: M. Sánchez, A. Abella (5), M. Diaz (18), R. Araujo (10), O. Andres - cinc inicial - R. Romero (14), M. Kosso (1), J. Costa, A. Ortega (16), J. Gorina (4), I. Almaguel

Parcials: 19-04//15-25//13-14//9-25