Dimarts, 10 de Setembre de 2024

Victòria del Mare Molas CFS davant el Salou FS B per 4 gols a 2

25 de Març de 2013, per Redacció
  • Plantilla del Mare Molas CFS

El Mare Molas CFS va aconseguir aquest dissabte una important victòria contra el Salou FS B, segon classificat, per 4 gols a 2. Amb aquest resultat, se situa en la tercera posició de la categoria de Preferent de futbol sala i segueix lluitant per aconseguir l'ascens a Territorial.

L'equip reusenc va fer un bon partit en defensa, i va arribar al descans guanyant per 1 gol a 0 gràcies a un gol de David Racero. En la represa, els salouencs van dominar l'encontre en els primers minuts i van aconseguir empatar. Minuts després, Eloy va aconseguir dos gols que van posar el resultat de 3 a 1 al marcador a favor del Mare Molas. L'equip visitant va aconseguir retallar distàncies jugant amb porter-jugador, però el local Toni, en l'últim minut, aconseguia el 4 a 2 definitiu.

Derrota del FC Botarell contra el líder a Territorial

Cara i creu pels dos equips del Baix Camp que militen en una categoria superior, a Territorial. El Tecnovit Alforja va vèncer al Can Vicenç FS per 7 gols a 3, en un partit en que els locals van començar perdent. Per la seva part, el FC Botarell va perdre per 1 a 2 contra el CE Sant Julià, el líder de la categoria, en un partit molt disputat.