Dijous, 18 de Juliol de 2024

El Pallol es prepara per al període nadalenc

18 de Novembre de 2021, per Reusdigital.cat
  • El Nadal arriba al Pallol de Reus

    Cedida

El Passeig Comercial El Pallol de Reus donarà la benvinguda al període nadalenc el proper 26 de novembre amb la popular encesa de llums, el Black Friday i la presentació d'un conjunt d'activitats per a tota la família, que s'allargaran fins al segon diumenge de gener, coincidint amb el festiu dobertura de rebaixes.

A partir de dos quarts de 7 de la tarda del dia 26 de novembre, doncs, el grup de música tarragoní Zapping Trio, conegut per les seves versions de cançons de rock, oferirà un concert gratuït a la plaça d'Evarist Fàbregas fins que, a les 7, es procedeixi al tradicional compte enrere per encendre els llums. En aquesta ocasió, un nen accionarà la il·luminació, que aquell dia estarà encesa fins a mitjanit.

A més de l'actuació musical i l'encesa dels llums, El Pallol "vol que els reusencs i els forans facin les compres de Nadal en un entorn immillorable", segons s'ha apuntat a través d'un comunicat. En aquesta línia, s'ha apuntat que es preveu "un ampli programa" d´activitats. A més del Black Friday, que mantindrà els seus descomptes i promocions fins al diumenge dia 28, hi haurà la Fira d'Artesania, el BesteBat Batukada per l'Alzheimer o el lliurament de joguines a la Creu Roja, entre d'altres.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges