Dissabte, 13 de Juliol de 2024

El Govern reconeix el Celler Mas Martinet, del Priorat, amb una Placa al Treball president Macià

30 de Novembre de 2021, per
  • Una imatge del web del celler prioratí

    Mas Martinet

L'empresa Mas Martinet viticultors S.L., de la comarca del Priorat, ha estat distingida pel Govern de la Generalitat de Catalunya amb una de les plaques al treball president Macià en la seva edició de 2021. En concret, ha estat en la categoria d’Igualtat d’Oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar i corresponsabilitat entre dones i homes dels treballs de mercat i domèstic i de cura de persones.

"Equilibri, sostenibilitat i harmonia"



El Celler Mas Martinet va néixer en territori prioratí com a projecte l’any 1981, de la mà de Josep Lluís Pérez i Montse Ovejero. "Té com a filosofia d’actuació una cultura basada en l’equilibri, la sostenibilitat i l’harmonia amb la natura, la recuperació varietal, la mínima intervenció en els processos vitícoles i enològics, així com una defensa d’un món ecofeminista i transversal", segons s'ha indicat des del Govern, a través d'una nota de premsa.

Com a cara visible del Celler Mas Martinet, Montse Ovejero "representa l’esperit innovador i exemplificador de la voluntat de forjar un projecte de vida empresarial i familiar que permet portar a terme la seva defensa del territori, la terra i la seva integritat, fet que situa el celler com a referent de dedicació i esforç laboral tot conciliant-ho amb la vida laboral", s'ha destacat.
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges