Dimarts, 17 de Setembre de 2024

Sanitat autoritza la vacunació infantil contra la covid-19

07 de Desembre de 2021, per
  • Sortida d'escola.

    Gala Espín

La Comissió de Salut Pública ha avalat aquest dimarts vacunar contra la Covid els infants d'entre 5 i 11 anys. La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha apuntat que serà cada autonomia l'encarregada d'establir la "modalitat" per procedir a la immunització dels menors d'entre 5 i 12 anys quan arrenqui la campanya els propers dies.

Darias no ha aclarit, per tant, si el govern espanyol és partidari o no que la injecció de la dosi es dugui a terme als centres escolars per facilitar-ne la distribució. Les dosis administrades als infants seran de la vacuna de Pfizer.

En declaracions a la premsa a Brussel·les, on assisteix a una reunió de ministres de salut de la Unió Europea (UE), Darias ha confiat que s'adoptin "les millors decisions" a la reunió de la Comissió de Salut Pública en què es discutirà l'estratègia de vacunació dels menors, amb l'objectiu que quan les vacunes estiguin disponibles el 13 de desembre s'estigui en "les millors condicions" per inocular-les. Serà el dia 15, però, quan les autonomies rebin les dosis per administrar-les.


[plantillacoronavirus]

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges