Dimecres, 07 d'Agost de 2024

Els aparcaments municipals, un any més a 4 euros el dia

10 de Desembre de 2021, per
  • Una imatge de l'aparcament municipal de la plaça de la Llibertat, de Reus

    Reus.cat

L'Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, mantindrà per novè any consecutiu la tarifa reduïda d'aparcament, amb un màxim diari de 4 euros. Aquesta es manté vigent des de desembre de 2013, quan es va reduir de 8 a 4 euros l'import màxim en els pàrquings de la xarxa municipal.

La regidora d’Urbanisme i presidenta de Reus Mobilitat i Serveis, ​Marina Berasategui, ha exposat que "amb aquesta acció confirmem l'aposta per millorar la mobilitat a la ciutat també a través de la xarxa municipal d’aparcaments, dirigint els vehicles directament als pàrquings i descongestionant de trànsit la via pública i donant prioritat als vianants. Amb un màxim diari de només 4 euros, a Reus continua sent més barat aparcar sota terra que fer-ho a les places de zona blava en superfície". 

El màxim diari de 4 euros és aplicable a tota la xarxa d’aparcaments subterranis, menys al pàrquing Tecnoparc, on el preu és de 2 euros al dia.
 

Cartell de la tarifa màxima per al 2022 Foto: Reus.cat

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Pimpampum  10 de Desembre de 2021

Podria ser millor

El preu de 4€ al dia no està malament, el problema es que se't cobren en poques hores i no es proporcional amb el temps.

Reportatges