Diumenge, 21 de Juliol de 2024

L'Hospital limita la presència d'acompanyants davant l'augment de casos de covid-19

30 de Desembre de 2021, per Alba Cartanyà
  • Una imatge d'arxiu de l'accés al centre reusenc

    Reusdigital.cat

A partir d'aquest dijous, 30 de desembre, l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus restringeix la presència d'acompanyants a tot el centre com a mesura preventiva davant l'augment de casos de covid-19 i la situació epidemiològica a Catalunya. Aquestes mesures s'aniran actualitzant en funció de les circumstàncies.

Durant aquest temps, l'equip assistencial informarà diàriament al pacient del seu estat i, en els casos que sigui necessari, aquesta informació es comunicarà als familiars o a l'acompanyant de referència (sempre que el pacient no manifesti el contrari), entre la 1 del migdia i les 5 de la tarda a través d'una trucada telefònica.

La presència de l'acompanyant només serà possible en casos excepcionals (pacients pediàtrics, sala de parts, pacients amb discapacitat o amb targeta Cuida'm, nounats i en situacions de final de vida) i prèvia valoració per part de l'equip assistencial.

El centre disposa del telèfon 663 044 578 al servei dels familiars dels pacients ingressats, que està operatiu cada dia de la setmana entre les 8 del matí i les 8 del vespre. També es mantenen les mesures de prevenció establertes per a la circulació de persones com un circuit d'entrada i un altre de sortida, amb indicadors a terra, cintes de separació i dispensadors de gel hidroalcohòlic a totes les portes d'entrada i als accessos a les diferents àrees. Es recomana venir al centre només si és necessari i sempre dins els horaris establerts.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web de l'Hospital. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Enric22  30 de Desembre de 2021

Todo un desastre

Muy mal, nuestro ayuntamiento se llena la boca de proyectos, per el control de la pandèmia en Reus quién lo lleva nadie, la gente entra sin control en las cafeterías no se pide el certificado covi, la gente en muchos casos circula sin la mascarilla obligatoria, en las cafeterías no se guarda la distancia de seguridad, los aforos no se controlan, vamos un total desconcierto y el ayuntamiento que hace al respecto NADA

Reportatges