Dimarts, 16 de Juliol de 2024

El resum informatiu de la primera setmana de l'any 2022

09 de Gener de 2022, per
  • El tancament de l'històric forn Cabré de Reus, una de les notícies més comentades de la setmana

    Google Maps

El 2022 ja té una setmana i, per tancar-la, des de Reusdigital.cat us oferim un ràpid resum amb les informacions més destacades que el mitjà ha publicat durant les últimes jornades. 

Dilluns: el PSC diu que només ha arribat el 8% de la nova maquinària de la brossa



Els nous equips de Reus net ja trepitgen places i carrers de la ciutat, però dilluns el PSC es va queixar que ara per tan sols n'ha arribat el 8%. D'aquesta manera, els socialistes van criticar la presentació feta pel govern dies enrere, per assenyalar que "fer-se la foto no és una bona notícia", ja que "no s'ha parlat" de quan entraran en funcionament tots els nous equips del nou contracte. 


Dimarts: Reus coordina un projecte comarcal per reduir l'atur juvenil



Aquesta setmana s'ha posat en marxa Singulars, un nou projecte d'abast comarcal que té per objectiu fomentar l'ocupabilitat de fins a 60 joves d'entre 16 i 29 anys del Baix Camp que es troben en situació d'atur.

Així, rebran orientació professional personalitzada d'acord amb les seves característiques i interessos laborals, per tal d'ajudar-los a trobar feina.


També el dimarts es va donar a conèixer que l'històric forn Cabré, al carrer Ample, abaixa la persiana després d'una més que centenària trajectòria.


Dimecres: els "Reixos" arriben a Reus



Enguany hem tornat a veure la cavalcada dels Reis d'Orient pel carrer, tot i la situació sanitària. Ses Majestats i el seu seguici, això sí, es van passejar per Reus amb mascareta, tal com indica el protocol. 


Dijous: una dona, ferida en un incendi



La matinada del dia de Reis, un incendi va calcinar completament una habitació en una casa del carrer de Ponent de Reus, on viu una dona que va haver de ser atesa pels serveis mèdics, però que per sort va rebre l'alta allà mateix.

L'avís va ser poc abans d'un quart de 3 de la matinada, i fins al lloc s'hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers. El foc només va afectar l'habitació. 


Divendres: deu anys del cas Innova



El cas Innova torna a ser d'actualitat, ja que el jutge ha ordenat l'arxivament d'algunes de les seves peces. Per tot plegat, i perquè el procediment es va iniciar precisament el gener de 2021, arran d'una denúncia de la CUP, vam voler repassar alguns dels fets més destacats, vinculats a la macrocausa. 


Dissabte: el Reus Deportiu Virginias arrenca l'any amb un triomf



Partit trepidant el que han disputat aquest passat dissabte al vespre, al Palau d’Esports, el Reus Deportiu Virginias i el Voltregà Stern Motor. Els de Jordi Garcia han vençut el seu oponent per 5-4, i segueixen el seu camí a l'OK Lliga. De fet, aquest ha estat l'últim matx de la primera volta del campionat. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges