Dimarts, 16 de Juliol de 2024

El Reus Deportiu usa el programari d'una empresa local per millorar el rendiment dels seus equips

12 de Gener de 2022, per Reusdigital.cat
  • La plantilla del primer equip del Reus, amb els integrants d’Efficiency Match

    Reus Deportiu

El Reus Deportiu i Efficiency Match han establert un vincle col·laboratiu. L’entitat ja utilitza el programari de l’empresa reusenca per preparar entrenaments, analitzar els rivals i emmagatzemar estadístiques per incrementar el rendiment competitiu. Concretament, el primer equip masculí d’hoquei patins ja ha experimentat l’eina.

El director esportiu del club, Toni Sánchez, ha apuntat que “és un pas endavant tecnològicament”. És una eina que permet dissenyar tasques i jugades tàctiques, organitzar sessions d’entrenaments, preparar partits, controlar estadístiques, establir planificacions setmanals/mensuals/anual amb detall de manera ràpida, visual i eficient. “Ens permetrà coordinar tots els equips de la base fins a l’equip d’Ok Liga en una mateixa aplicació”, ha subratllat. Sánchez.

Després de l’experiència amb l’equip d’OK Lliga, el programari s'ha presentat als entrenadors de la base d’hoquei i de la secció de bàsquet. 

L’acord entre les dues parts ha servit de pont per fer arribar aquesta eina a l’ACHP (Associació Clubs Hoquei Patins): “Ens hem posat en contacte amb l’ACHP i la RFEP per recomanar-la i proposar-los la idea de fer-la arribar a tots els clubs”, ha explicat Sánchez.

Sergi Nus, el CEO d’Efficiency Match, ha detallat que el programari “s’adapta a les necessitats dels entrenadors i cos tècnic, volem que puguin obtenir una metodologia de treball òptima, i així, fer créixer el nivell de cada disciplina esportiva”. 
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges