Dissabte, 28 de Setembre de 2024

El PSC vol que s'acabin els «continus» talls de llum als barris de Reus

18 de Gener de 2022, per
  • Martín i el regidor Fort, aquest matí de dimarts, a Reus

    PSC Reus

El grup municipal del PSC portarà al plenari d’aquest divendres dues mocions, una per acabar amb els "continus" talls de llum en diferents punts de la ciutat, "que fa anys que es produeixen", i l’altra per incrementar les zones verdes a Reus. “Aquestes són dues propostes que busquen millorar la qualitat de vida dels reusencs", ha afirmat el portaveu socialista, Andreu Martín, qui ha apuntat que “perquè si no vetllem nosaltres per ells, ningú del govern ho farà, com hem vist en aquesta darrera dècada on només s’anuncien grans projectes, però no es tracten les preocupacions reals dels ciutadans”.

Fonts del PSC han assenyalat que "hem reiterat en diverses ocasions aquesta problemàtica", en al·lusió als talls de llum, i a començaments del 2021 "vam presentar una moció en aquesta línia, una proposta que es va aprovar per unanimitat amb una esmena del govern; tanmateix, un any després, desconeixem que l’equip de Carles Pellicer hagi realitzat res”. Els talls afecten els barris Fortuny, Juroca, Montserrat i Pastoreta, segons els socialistes, "però aquest no és l’únic problema que tenim amb la xarxa de subministrament elèctric a la ciutat, on bona part dels carrers encara tenen els cables penjant amb el perill que això comporta", ha fet constar Martín. A més, “cal insistir en el soterrament de les torres elèctriques del Pinar i cal seguir parlant amb la Generalitat fins a aconseguir-ho”, ha defensat.

Per tot això, ha conclòs, "des de l’Ajuntament s’ha de parlar amb les empreses subministradores d’electricitat per millorar el servei i incrementar les inversions".

Pel que fa a la segona moció que el PSC portarà al plenari, tracta sobre els espais verds de la ciutat, "unes zones que brillen per la seva absència". Des del PSC Reus, doncs, es demanarà a l’equip de govern que "cada any hi hagi una partida pressupostària destinada als espais verds, per reprendre projectes com la V verda, per millorar els camins i barrancs del voltant de Reus i fer-ne una anella verda per on passejar o fer esport, i crear més zones per millorar el patrimoni natural de la ciutat". 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Uno de Reus cabreado.  18 de Gener de 2022

Hablar con gente de los barrios, y nada más.

Las zonas verdes, y en algunos puntos de la ciudad, faltan aseos, las personas necesitan donde hacer sus necesidades fisiológicas, nadie se acuerda de nada, todo son palabras, y algo que se nos ocurre y lo soltamos a ver que se cuela.*** Todos los políticos sois iguales, "petardos", solo para ir por los barrios hablar y no solucionar nada.***

Reportatges