Dilluns, 15 de Juliol de 2024

Núria Castán torna en plena forma al Freeride Wold Tour

23 de Gener de 2022, per Reusdigital.cat
  • Actuació de Núria Castán a Baqueira Beret

    Cedida

Núria Castán tornava com a convidada a la primera parada del Freeride World Tour 2022, celebrada aquest dissabte a Baqueira, i va complir plenament. Castán va completar una línia molt tècnica, per aconseguir una merescuda segona posició a la primera parada del Freeride World Tour 2022 i una “wildcard” per competir a totes les parades del Freeride World Tour.

La primera prova de la competició coincidia amb l'estrena de Baqueira com a seu del FWT i no va decebre. Les bones condicions meteorològiques i el bon estat de la neu van fer que l'esdeveniment es pogués celebrar sense problemes. Castán va realitzar una línia molt tècnica, passant per una canal amb salts de roca i acabant per una altra canal amb un salt obligatori per sortir. Finalment, el jurat li ha atorgat 67 punts, darrere d'Erika Vikander amb 74 punts i davant de Tiphanie Perrotin amb 65 punts.

“Estic molt contenta amb el meu resultat, amb la baixada que he fet fent la canal amb el salt obligatori del final, i amb l'acollida que ha tingut aquesta competició a Baqueira”, va declarar Castán.

Baqueira ha estat la primera parada de cinc. La segona prova del Freeride World Tour 2022 es disputarà a Ordino-Arcalís, Andorra, entre el 30 de gener i el 5 de febrer. La tercera parada tindrà lloc a Kicking Horse, Canadà, entre el 12 i el 17 de febrer. Del 15 al 20 de març se celebrarà la quarta prova a Fieberbrunn, Àustria, i la final es disputarà a Verbier, Suïssa, del 26 de març al 3 d'abril.

 
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges