Dimarts, 16 de Juliol de 2024

Adeu a les restriccions d'aforaments i les limitacions socials

25 de Gener de 2022, per
  • Reusdigital.cat

El Govern fa un pas més enllà i decideix eliminar algunes restriccions contra la Covid a partir d'aquest divendres. Es tracta del fi a la limitació de reunions a un màxim de 10 persones i també les que afecten l'aforament en determinats espais.

A partir d'aquest últim divendres de gener els bars i restaurants, així com els comerços, els recintes esportius i els espais culturals poden recuperar el 100% d'ocupació. Una altra restricció que també caurà aquest divendres és el límit d'obertura fins a les 00.30 hores per a les activitats culturals i la restauració, entre d'altres que es veuen afectades. 

El certificat Covid, però, segueix vigent als llocs on fins ara és necessari per accedir-hi. Tot i que els darrers dies el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha anunciat que s'està estudiant aquesta restricció, per ara no hi ha novetats. 

Pel que fa a l'oci nocturn, el Govern ha decidit que es mantindrà tancat almenys una setmana més. Tot i les peticions de la patronal Fecasarm, que demana reactivar el sector abans del Mobile World Congress que se celebra a finals de febrer, l'executiu rebutja fer-ho aquesta setmana.  

[plantillacoronavirus]

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges