Dimecres, 28 d'Agost de 2024

Entrada gratuïta per veure el CF Reddis, aquest diumenge, a l’estadi municipal

16 de Febrer de 2022, per
  • Imatge d'arxiu d'un partit del CF Reddis

    Cedida

Aquest pròxim diumenge, el CF Reddis té la possibilitat de classificar-se matemàticament per a la fase d’ascens a Primera Catalana només que puntuï en el partit que ha de jugar contra l’Altafulla.
 
Amb l’objectiu d’aconseguir una bona entrada de públic, el club reusenc ha decidit fer la jornada de portes obertes al municipal reusenc per assistir al partit.
 
A falta de tres jornades per acabar la primera fase, el CF Reddis té 12 punts més que la Pobla de Mafumet B i que l’Atlètic Roda de Berà, quart i cinquè classificat, respectivament. Però el fet que aquests dos equips del Tarragonès tinguin un partit pendent fa que el Reddis necessiti un empat per classificar-se matemàticament entre els tres primers. 
 
Reddis, Cambrils i la Canonja seran molt probablement els tres equips que es classificaran del grup 8a per enfrontar-se en la lligueta als tres primers classificats del grup 8b. Del grup de les Terres de l’Ebre ho tenen molt bé el Tortosa, l’Aldeana i l’Ampolla, tot i que encara han de dir l’última paraula l’Ulldecona, l’Amposta, el Móra la Nova, la Sènia i el Perelló.
 
El partit començarà a les 12 del migdia.  
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

ANTONI 1  16 de Febrer de 2022

AMUNT REDDIS

L´ únic equip que, atenent a les matemátiques, podría deixar-nos fora de la tan anhelada lligueta d´ascens podría ser el Roda de Bará, amb la resta tenim el gol average a favor. Però als Rodencs els espera un tourmalet les dues últimes jornades d´allo mes complicat i alhora interessant. Primer s´ha d´enfrentar al Cambrils i, per tancar la primera fase, han de visitar el estadi municipal reusenc. Es a dir que podem clamar en veu alta el primer objectiu complert per part del C.F. REDDIS. Força REDDIS.