Un càstig excessiu

28 de Febrer de 2022, per Reusdigital.cat
  • Una imatge del partit

Federació catalana de futbol

El futbol és de vegades injust, com s'ha pogut comprovar aquest passat dissabte a la nostra ciutat. El juvenil de la Fundació futbol base Reus (FBBR) ha rebut el Barça i ha perdut el partit en els seus últims compassos, tot i completar una molt bona actuació.

Els joves de Mia Guasch han iniciat el matx tot fent una gran pressió al Barça. De fet, el primer temps es va acabar amb molt bones sensacions per als reusencs, amb més apropaments perillosos a la porteria dels barcelonistes que no pas al revés. A la represa, la dinàmica del partit va canviar. Prop del minut 60, el Barça va començar a enllaçar jugades amb més facilitat, tancant per moments la FBRR en el seu propi camp.

Aquest domini es va acabar concretant al minut 80, quan el visitant Jan Molina va situar el 0-1 al marcador. El juvenil roig-i-negre, però, va reaccionar buscant el gol de l’empat i el va trobar al minut 89, gràcies a Sergi Folch. I quan semblava que aquest seria el resultat final, al descompte ha arribat el càstig per als locals. Aquests s'han quedat amb un jugador menys, i en l’última jugada del partit, el visitant Biel Vicens ha fet l’1 a 2 definitiu per al FC Barcelona.

Amb aquest resultat, el juvenil de la FBBR encadena tres derrotes consecutives i és tretzè, en zona de descens.