Dilluns, 15 de Juliol de 2024

Un llibre repassa els 175 anys del Col·legi de l'Advocacia de Reus

18 de Febrer de 2022, per Marc Busquets Obré
  • Una imatge de l'acte

    Col·legi de l'Advocacia de Reus/ Twitter

La sala d'actes del Col·legi de l'Advocacia de Reus ha acollit, aquest passat dijous a la tarda, la presentació del llibre que repassa els 175 anys d'història de l'entitat. De la seva preparació se n'ha fet càrrec Aureli Bofill, qui ha recopilat els fets més rellevants de l'ens a partir d'una extensa recerca documental que s'ha allargat durant mesos, i que es va desenvolupar també en part durant el període amb més restriccions de la pandèmia. 

El llibre, Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus. Breu història amb motiu del seu 175è aniversari (1845-2020), segueix la tasca dels diferents degans de l'entitat i articula el seu relat a partir d'eixos temàtics i fets importants. D'aquesta manera, el treball de Bofill proposa una sèrie d'antecents de la professió de l'advocat abans de submergir-se en la creació de l'ens. El volum, de més de 200 pàgines i que conté fotografies, compta amb una presentació de l'actual degana, Encarna Orduna i un pròleg del propi autor. 

A l'acte de presentació hi han assistit autoritats i representants de l'advocacia. A banda, i d'ara en endavant, la biblioteca del Col·legi de l'Advocacia de Reus portarà el nom d'Aureli Bofill. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges