Diumenge, 01 de Setembre de 2024

El Reus Deportiu Virginias s'emporta els tres punts en un emocionant partit

19 de Febrer de 2022, per
  • Imatge d'una de les jugades de l'encontre

    Reus Deportiu

L'encontre ha començat amb domini del Deportivo Liceo. En els primers minuts de partit, els jugadors de Jordi Garcia han estat massa desencertats davant d'un conjunt gallec molt insistent en atac. Això, ha propiciat el primer gol de la nit per part del conjunt gallec. En una jugada desafortunada dels roig-i-negres, el Liceo ha recuperat la bola a mitja pista i Dava Torres no ha perdonat davant de Càndid Ballart. Al minut 3, els visitants ja s'han posat per davant de l'electrònic.

Desencert reusenc amb premi final



Els roig-i-negres ho han intentat amb alguna jugada aïllada en forma de contraatac, però els visitants han estat ben posicionats en defensa. A més, els llançaments llunyans de Raül Marín i Sergi Aragonès no han acabat de trobar l'encert necessari per empatar el partit. El Reus havia de picar pedra. Els balanços defensius del conjunt gallec han estat notables i al Reus li ha costat aconseguir la fluïdesa ofensiva necessària per poder crear perill a la porteria rival. Quan el conjunt roig-i-negre ha començat a sentir-se més còmode sobre la pista, Sergi Aragonès ha comès una falta que li ha suposat la targeta blava. En el llançament, Adroher ha aconseguit el segon gol del Liceo. Al minut 11, els visitants ja tenien un avantatge de dos gols i posaven la remuntada més complicada.

Jordi Garcia ha demanat concentració als seus homes, que eren conscients que si feien un gol es posaven dins del partit. Però al Reus li ha costat treure la bola des de darrere i, sobretot, aplicar un ritme alt per poder aconseguir espais i una bona circulació de l'esfèrica. Tot i el marcador en contra, el Reus ha treballat per reduir distàncies. L'encert reusenc ha arribat al minut 21, quan després d'una excel·lent jugada amb una gran assistència d'esquena de Compagno, Marc Julià ha pogut reduir diferències en el marcador. Tot estava per decidir en el segons temps amb un Reus Deportiu que ha anat de menys a més.

Reacció de mèrit



A la represa, els reusencs han començat molt més ben endollats. En menys de cinc minuts, hi ha hagut dues ocasions molt clares que ha pogut rebutjar el porter del Liceo, Carles Grau, i evitar l'empat. El mètode era el correcte, només faltava l'oportunitat per trobar l'empat. I la igualada ha arribat al minut 30, després d'una gran execució per part de Raül Marín, que ha posat el 2 a 2 al marcador del Palau d'Esports.

L'empat ha donat l'embranzida necessària perquè els roig-i-negres posessin el 3 a 2 a l'electrònic, amb un gol de Sergi Aragonès, després d'una gran jugada col·lectiva. El Reus completava d'aquesta manera un inici de segona part gairebé perfecte, amb remuntada inclosa. 
 

Tram final de màxima expectació



La festa ha continuat al Palau quan Raül Marín ha executat una falta directa amb un gran gol i els reusencs es posaven en el marcador amb un 4 a 2. Els de Jordi Garcia han tingut una gran millora en el segon temps i han gestionat molt bé el tram final del partit. Tot i això, Dava Torres ha fet el 4 a 3 per donar emoció fins al final. De nou, Dava Torres ha empatat a quatre gols quan faltaven trenta segons per al final.

Aquest gol ha estat un cop fort per al Reus i la seva afició. Però, l'aparició màgica de la nit ha sigut quan Sergi Aragonès, en pocs segons, ha conclòs una meravellosa jugada individual, que ha servit per donar el triomf al Reus Deportiu Virginas. Finalment, tres punts d'or per als roig-i-negres en un partit ple d'emoció i bon hoquei, dels que fan encara més gran aquest esport. 

Fitxa tècnica:



Reus Deportiu Virginias: Càndid Ballart, Sergi Aragonès, Diego Rojas, Raül Marín i Marc Julià. També han jugat: Ferran Giménez, David Gelmà, Compagno i Joan Salvat.

Deportivo Liceo: Carles Grau, César Carballeira, Di Benedetto, Dava Torres i Àlex Rodríguez. També han jugat: Marc Grau, Jordi Adroher, Jordi Burgaya i Maximiliano.

Gols: 0-1 (3’) Dava Torres. 0-2 (11’) Jordi Adroher. 1-2 (21’) Marc Julià. 2-2 (30’) Raül Marín. 3-2 (34’) Sergi Aragonès. 4-2 (40’) Raül Marín. 4-3 (44’ ) Dava Torres. 4-4 (50’) Dava Torres. 5-4 (50’) Sergi Aragonès.

Targetes blaves: Sergi Aragonès i Carballeira.

Àrbitres: Iván González i Miguel Díaz.

Incidències: Partit corresponent a la 19a jornada de la Parlem Ok Liga, disputat al Palau d’Esports de Reus.
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Pol Tarrés  20 de Febrer de 2022

Lamentables àrbitres

Feia anys que no véiem un arbitratge tan penós, quin nivell!